Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken

Monne Zwemmer & haar interieur


Monne Zwemmer, wie ben jij?

Ik ben 35 jaar, ik woon samen met mijn vriend en onze twee katten aan een gezellige gracht in Amsterdam. Mijn loopbaan ben ik begonnen in de mode en vervolgens ben ik in de vastgoedwereld terecht gekomen. Omdat ik meer met mijn creativiteit wilde werken, heb ik de basisopleiding aan de fotoacademie gevolgd. Daarna ontstond het idee om mijn interesse in vastgoed te combineren met mijn passie voor fotografie en ben ik met Studio Senz interieurfotografie en styling begonnen.

Wat behoort tot jouw dagelijkse tools, die je altijd mee naar buiten neemt?
Mijn vaste uitrusting bestaat uit een statief, Nikon D700, een reportageflitser, een 14 – 24mm, 16 – 85mm en een 28mm lens. Omdat ik meestal onderweg ben, is mijn Iphone onmisbaar omdat ik daar mijn e-mail op ontvang en snel kan schakelen.

Wat staat er momenteel op jouw playlist?
Mijn favorieten zijn Adele, Dotan, Matchbox Twenty en John Mayer. Daarnaast draai ik vaak lounge muziek, zoals Cafe del Mar, Naked Music en Ibiza KM5.

Wat heb jij met interieur?

Interieur is voor mij thuiskomen. Thuis, waar je tot rust komt.

Het mooiste interieur waar je foto’s van moest maken? En waarom?

Dat is een woning op IJburg geweest. De woning staat op het kleine rieteiland waar de eigenaren hun eigen huis mochten ontwerpen. De eigenaar van deze woning is architect geweest en had een luxe en strak geheel ontworpen. De inrichting is licht en rustig. De woning is 250m2 maar er staan niet veel meubels in. Less is more! De woning staat dan ook op mijn website. http://studiosenz.nl/category/lisdoddelaan

Hoe zou je jouw eigen interieur omschrijven?

Ons interieur is ook rustig en licht. We hebben onze woning met een aannemer verbouwd maar zelf alles ontworpen. In elke ruimte van de woning komen dezelfde natuurlijke kleuren en materialen terug. De groen/grijze wand in de slaapkamer, woonkamer en keuken. Van (steiger) hout is de vloer, de op maat gemaakte berginglades onder de loungevensterbank, de eettafel en het badmeubel. Wit corian keukenblad en wastafel in de badkamer. De JEE-O douche, de kranen, hang en sluitwerk en de schakelaars zijn van RVS. Alles is op elkaar afgestemd om rust te creëren.

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Veel uit woonbladen maar ook kijk ik regelmatig in de boeken die ik op tafel heb liggen. Ik kan daarin blijven kijken! Atlas of the World Interior Design en boeken van Piet Boon en Eric Kuster.

Jouw tip voor de lezer?
Voor mensen die een koophuis hebben, daar niet hun hele leven willen blijven en die gaan verbouwen zou ik willen meegeven om niet te uitgesproken kleuren te gebruiken. Denk eraan dat het huis ook verkocht moet worden en niet iedereen van een blauwe of rode keuken houdt. Iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl maar probeer een interieur te creëren waar mensen zich snel thuis voelen. Denk aan de interieurs van grote hotelketens, die gericht zijn om een brede doelgroep aan te spreken. Een interieur waar veel mensen zich prettig bij voelen door de indeling en styling. Houd de basis simpel, drie of vier terugkomende kleurennuances, en vul het aan met accessoires en persoonlijke dingen.

Interieur van Monne Zwemmer

Interieur van Monne Zwemmer

Interieur van Monne Zwemmer

Interieur van Monne Zwemmer

Interieur van Monne Zwemmer

Interieur van Monne Zwemmer

Interieur van Monne Zwemmer

Interieur van Monne Zwemmer

Interieur van Monne Zwemmer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.