Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Modern interieur Woonkamer inspiratie

Moderne woonkamer zonder fratsen


Deze woonkamer is vrij gemakkelijk in te richten. Recht toe recht aan, zonder gekke hoeken. Het fijne is dat deze woonkamer over 2 grote ramen bezit, die van de vloer tot helemaal aan het plafond lopen. Dat betekent dus dat er overdag voldoende natuurlijk licht aanwezig is, wat altijd wel erg fijn is in een woonkamer.

Inrichting van de woonkamer

De inrichting van deze woonkamer is modern. De muren en het plafond zijn allemaal wit geschilderd en er is een mooie, warme houten vloer aanwezig. Precies in de hoek waar de 2 ramen samenkomen, is een hele grote gebroken witte hoekbank geplaatst. De donkergrijze vloerkleed voor de bank zorgt voor de warme voetjes met daarop een moderne witte vierkanten salontafel. Naast de bank is tevens een moderne stalamp aanwezig die met een boog boven het zitgedeelte hangt.

Woonkamer decoratie

Ook decoratie speelt in deze woonkamer een rol. Hier en daar zijn fotolijstjes opgehangen aan de muur en tegen 1 van de grote muren is 1 grote kunstwerk geplaatst, die eigenlijk wel de eyecatcher van deze woonkamer te noemen is.

Moderne woonkamer zonder fratsen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.