Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industrieel interieur Keuken inspiratie Landelijk interieur Modern interieur

Moderne landelijke keuken van Josefine


Deze prachtige moderne landelijke keuken is van Josefine en Andrew uit Zuid Zweden. Het is onderdeel van een landelijke woning uit 1940 en met een oppervlakte van ruim twintig vierkante meter is de keuken vrij ruim. Er is daarom ook plaats voor meedere losse kasten, rekken en een grote gezellige eettafel.

Moderne landelijke keuken van Josefine

Via alltihemmet.se

Witte frisse keuken

Josefine vindt het belangrijk om veel licht te hebben in de keuken. Om dit te bereiken heeft ze een raamvenster gecreëerd tussen de woonkamer en de keuken. Hierdoor ontvangt de keuken ook zonlicht vanuit de lichte woonkamer. Deze raam in een wat oude industriële stijl heeft ze gevonden op een plaatselijke vlooienmarkt. Meteen was ze er verliefd op en wist ze dat het bij de stijl van haar keuken zou passen. Zelf ben ik ook erg gecharmeerd van de houten vloer die Josefine en Andrew zelf helemaal hoogglans wit hebben geschilderd.

IKEA keuken
De RVS keukenkasten en hoogglans werkblad komen van IKEA. Deze hebben ze gecombineerd met veel moderne meubels en accessoires, die tóch een warme landelijke sfeer creëren in deze keuken.

Moderne landelijke keuken van Josefine

Moderne landelijke keuken van Josefine

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.