Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Moderne industriele badkamer strandhuis
Badkamer inspiratie Industrieel interieur Modern interieur Vintage interieur

Moderne industriele badkamer strandhuis


Deze mooie badkamer kwam ik tegen in een housetour op House to Home. Het is een binnenkijker van een modern strandhuis gelegen in Amagansett, The Hamptons, New York State. Het strandhuis is in 1969 gebouwd en de centrale woonkamer met eetkamer, keuken, de slaapkamers en de twee badkamers, zijn verspreid over de enige verdieping op de begane grond. Hieronder zie je een van de badkamers, helemaal ingericht in dezelfde stijl als de rest van het interieur. Wat vind jij van de badkamer?

Moderne industriele badkamer strandhuis

Mooi hout en stoere decoratie

Aan de ene kant is de badkamer heel erg modern, voorzien van de modernste gemakken zoals de grote inloopdouche en het witte ovalen ligbad. Aan de andere kant kenmerkt de badkamer zich met heel veel hout. De basis is gelegd door te kiezen voor een mooie houten vloer. De echte rauwe vintage natuurlijke sfeer wordt echter bepaald door de grote houten wastafel meubel, gemaakt van onbewerkt grove houten planken met op de top een granieten blad en afgewerkt met grepen van leer. Dit ziet er super stoer uit.

Met andere houten elementen zoals de asymmetrisch houten plank op het ligbad, afgekapte boomstam die hier als bijzettafel wordt gebruikt wordt deze sfeer nóg meer benadrukt.

Maar er is meer dan alleen hout. Er zijn nog meer elementen gebruikt om deze badkamer te decoreren. De koeienvacht vloerkleed bijvoorbeeld, de mooie kunst aan de muur of de stoere hangers aan de wand om de handdoeken op te hangen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Rustieke keuken van strandhuis | Inrichting-huis.com
    25 oktober 2013 at 11:00

    […] week heb ik de moderne industriële badkamer laten zien van een strandhuis in The Hamptons. Een prachtige badkamer waar hout een belangrijk […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.