Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Dubbele waskommen
Badkamer inspiratie Modern interieur

Moderne badkamer met praktische indeling


Deze badkamer heb gevonden op de website van Bob Ronday Architectuur. Zij hebben een mooie badkamer ontworpen voor een woning in Amstelveen, die ik graag met jullie wil delen. De badkamer moderne is vrij groot en is dan ook voorzien van een op maat gemaakte badmeubel met dubbele wastafel, aparte douches en een groot vrijstaand ligbad. Hetgeen wat deze badkamer zo bijzonder maakt, is de praktische indeling. Wat vinden jullie ervan?

Moderne badkamer met praktische indeling

Scheidingswand met nissen

Centraal in de badkamer is een scheidingswand gecreeerd van misschien 2,5 meter. Aan de ene kant van de scheidingswand vind je een doorloopdouche, waar twee grote regendouches naast elkaar gemonteerd zijn, zodat je met z’n tweeen tegelijk onder de douche kan. En aan de andere kant van de scheidingswand vind je het grote vrijstaande ligbad. Aan beide kanten zijn nissen gecreeerd in de scheidingswand, waar je douchespullen neer kan zetten.

Precies in de hoek vind je het op maat gemaakte badmeubel, gemaakt van gelakt hout met twee losse witte waskommen erop. Net als de grote regendouches, komen ook de kranen direct uit de wand.

Ik vind deze moderne badkamer in ieder geval erg mooi!

Dubbele waskommen

2 douches naast elkaar

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.