Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Mixstore Blend&Blender


In de Hendrik van Viandenstraat in Amersfoort vind je het prachtige Blend&Blender. Dit is 1,5 jaar geleden opgezet door Sietske en Marcel. Beide hadden al lang de droom om een eigen winkel te beginnen waar ze hun liefde voor espresso en design in kwijt konden. Van hier uit is Blend&Blender ontstaan. Marcel heeft de aankleding zelf opgebouwd. Van de mooie houten wanden tot aan de originele balie.

B&B3

B&B

B&B8

B&B2

B&B7

Blend&Blender is een mixtore. Je kunt er terecht voor een ontbijt, lunch, slowjuice en een heerlijk kopje koffie met zelf gebakken taart. Ze streven ernaar zoveel mogelijk biologische producten te gebruiken en ik kan uit ervaring vertellen, alles smaakt heerlijk. Daarnaast kun je bij Blend&Blender ook nog terecht voor een heerlijke massage of gezichtsbehandeling in de wellness ( Puur Wellness) van Sietske. En nee, dat is nog niet alles. Je kunt er ook nog fijn shoppen en de mooiste design producten, kaarten en lampen kopen. De lampen zijn door Marcel (Mossdesign) zelf ontworpen en gemaakt.

Ervaar het zelf en neem zelfs een kijkje bij het mooie Blend&Blender in Amersfoort.

 

B&B4

B&B5

B&B6

 

Een andere winkel die alleen al vanwege het stoere interieur een bezoekje waard is, is de stoere flagshipstore van engelbert strauss!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.