Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Minimalistische slaapkamer ideeën van Anna-Malin
Industrieel interieur Landelijk interieur Slaapkamer inspiratie

Minimalistische slaapkamer ideeën van Anna-Malin


De slaapkamer ideeën komen vandaag van Anna-Malin. Anna-Malin woont in Zweden en heeft een eigen blog genaamd Helt Enkelt Hosmig waar ze artikelen plaatst over inspirerende dingen in haar leven. Op haar blog kwam ik ook haar mooie slaapkamer tegen, die ze helemaal opnieuw had ingericht. Voorheen was het meer een mix van landelijk en brocante. Het was een slaapkamer met veel bloemetjes en andere tierelantijntjes. Ze wilde een schone, minimalistische slaapkamer, zonder al te veel rommel. Zoals je kan zien is de slaapkamer vrij ruim, maar ze heeft ook te maken met een schuin plafond. Het hoogste gedeelte in de slaapkamer meet drie meter, wat ervoor zorgt dat het lekker ruim oogt. Er waren zéker dus mogelijkheden en ideeën om wat moois te maken van haar slaapkamer. En dat heeft ze uiteraard ook gedaan.

Minimalistische slaapkamer ideeën van Anna-Malin

Slaapkamer inrichting ideeën met budget

In de nieuwe inrichting van haar slaapkamer heeft Anna-Malin verschillende kleine ideeën uitgevoerd die niet heel veel moeite hebben gekost, maar wel grote impact hebben. Een van de dingen die ze had veranderd was bijvoorbeeld de bedwand. Ze had vroeger namelijk een bedwand gemaakt van steigerhout. Op zich was dat ook wel mooi, maar tóch besloot ze deze houten wand te verwijderen en heeft ze haar volledige muur donkergrijs geschilderd. Het staat heel mooi in combinatie met de lichte houten vloer.

Anna-Malin wilde ook een lager bed hebben. Het enige wat ze hoefde te doen was het verwijderen van de pootjes onder haar IKEA boxspring. Dit geeft de slaapkamer meer een nonchalante en industriële sfeer. Als nachtkastje heeft ze een oude krat gebruikt. Deze heeft ze netjes opgestuurd en helemaal zwart geschilderd. Allemaal kleine slaapkamer ideeën die helemaal niet zoveel hoeven te kosten. Fijn!

Minimalistische slaapkamer ideeën van Anna-Malin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.