Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis
Binnenkijken

Marij Hessel van ‘My Attic’ & haar huis


Wie is Marij Hessel?

Ik ben creatief, ambitieus, enthousiast, dromerig, echt een denker, vaak ook een tobber. Houdt ontzetten van mensen om me heen maar vind het ook heerlijk om alleen te zijn op zijn tijd.

Wat doe je in het dagelijks leven?
In het dagelijks leven werk ik in de mode. Momenteel werk ik als designer bij Costes Fashion, een nieuw Nederlands concept dat onlangs haar eerste 4 winkels heeft geopend! Samen met mijn collega’s ben ik bezig met het neerzetten van een concept, het ontwikkelen van de collectie en alles wat hierbij komt kijken. Ik werk 4 dagen en ben op vrijdag vrij. Deze dag gebruik ik voor mijn eigen creativiteit die voornamelijk gericht is op interieurstyling en DIY projectjes voor op mijn blog “My Attic”.

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Samen met 3 collega designers ben ik bezig met het ontwerpen van de collectie, samenstellen van kleurkaarten & thema’s die inspelen op de trends. Hiernaast ben ik betrokken bij uitingen op social media, het maken van stills & ontwerpen van de huisstijl. We bemoeien ons zelfs met het interieur en de afdeling merchandising! Samen met de inkopers zijn wij een hecht team doordat we bijna alles samen doen. Ik heb het erg naar mijn zijn op mijn werk!

En je vrije dag?
Mijn weekend begint op vrijdag en meestal ben ik dan bezig voor mijn blog of in mijn huis. Ik wordt heel blij van het bedenken en maken van Do It Yourself projecten. Ook ben ik constant bezig met het veranderen van mijn interieur. Hier maak ik foto’s van en plaats deze op mijn blog. Ook ben ik regelmatig te vinden bij de Kringloop, hier ga ik nooit met lege handen naar huis. Vaak knap ik mijn aankopen op door ze bijvoorbeeld een lik verf te geven. Verder vind ik het ook heerlijk om te luieren, leuke dingen doen met vrienden, shoppen en heel af en toe een nieuw recept uit te proberen.

Wat betekent interieur inrichting voor jou?

Het is voor mij een manier om mijn creativiteit te uiten. Het houdt bij mij nooit op, er spoken altijd beelden en ideeën door mijn hoofd. Ik vind het persoonlijk erg belangrijk om een mooi interieur en mooie spullen om mij heen te hebben. Dit kan nieuw zijn, tweedehands of zelf gemaakt. Ik houd van het “thuis” gevoel dus is mijn interieur vanzelfsprekend belangrijk voor me. Het interieur verteld veel over de persoon die hierin leeft.

Hoe zou jij jouw interieur inrichting omschrijven?

En mix van nieuw, kringloop, zelf gemaakt en opgeknapte spullen. Ik houd ontzettend veel van kleur. Ik vind het wel moeilijk om voor 1 stijl te kiezen, voordat mijn ene idee af is, ben ik alweer begonnen aan een nieuw sfeertje…

Als je een ding mee kan nemen naar je volgend huis, wat neem je mee?
Mijn computer die op zolder staat. Hier staan alle foto’s op die ik heb gemaakt voor mijn blog. Dit is me erg dierbaar. Meubels zijn te vervangen, foto’s niet…

Waar haal jij inspiratie voor jouw interieur?

Ik lees veel blogs, kijk veel op Pinterest en blader vaak door tijdschriften. Ik laat me vaak leiden door kleuren die ik mooi vind. De kringloopwinkel heeft ook een groot aandeel als inspiratiebron.

Wat is je favoriete woonwinkel?

Tas-ka. De meiden van Tas-ka hebben zo’n eigen en unieke stijl waar ik gewoon geen genoeg van kan krijgen. De kleuren en de prints, ik heb alweer een heel verlanglijstje…

Jouw tip voor de lezer?
Als je regelmatig rommelmarkten en kringloopwinkels bezoekt vind je de meest unieke en bijzondere spullen. Hierdoor blijft je interieur eigen en geen kopie van wat je in bladen en op internet ziet. Juist de combinatie maakt het spannend!

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Marij Hessel van 'My Attic' & haar huis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.