Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken

Margo Slingerland & de inrichting van haar huis


Hoe ziet een normale werkdag van jou eruit?
Ik ben zelfstandig ontwerpster en werk voornamelijk in opdracht. Daarom is elke werkdag anders. Het ene moment ben ik lekker aan het schetsen voor een opdracht, het andere moment doe ik de administratie of ga ik de stad in voor inspiratie.

En je vrije dag?
In mijn vrije tijd ga ik ook graag op zoek naar de nodige inspiratie. Leuke winkeltjes afstruinen of naar kringloopwinkels en rommelmarkten. Verder ga ik graag met vrienden wijntjes drinken en lekker eten. Of naar een goede film of concert.

Wat doe je het allerliefste?
Tekenen en ontwerpen doe ik het allerliefst. Rond mijn 3e riep ik al dat ik later “tekenaar” wou worden. Dat ik inmiddels mijn brood verdien met ontwerpen is dus een droom die is uitgekomen.

Wat is je allermooiste vakantie tot nu toe en waarom?
Twee jaar geleden heb ik een rondreis door Marokko gemaakt. Het is een heel kleurrijk en inspirerend land. De reis was heel afwisselend; van een primitieve woestijntocht tot lekker shoppen in Marrakech en het bezoeken van een textiel- en keramiekwerkplaats.

Beschrijf eens de inrichting van jouw huis?
Ik ben nogal een verzamelaar en woon niet zo groot, dus de basis heb ik rustig gehouden. Ik heb een aantal opvallende items in mijn huis, waaronder een roze koelkast. Verder zijn mijn boeken- en konijnenverzameling prominent aanwezig. Het is een kleurrijk huis, waar ik me helemaal thuis voel en zowel kan werken als tot rust kan komen.

Je mag één ding van jouw huidige inrichting meenemen naar je nieuwe huis. Wat neem je mee?
Eigenlijk wil ik twee dingen meenemen; mijn verzameling boeken en tijdschriften (waar ik veel inspiratie uithaal) en mijn roze Smeg koelkast (de eyecatcher in mijn huis en de grootste aankoop).

Waar haal jij inspiratie vandaan?
Inspiratie kan uit de meest onverwachte hoeken komen. Maar in mijn werk als ontwerpster laat ik mij vaak inspireren door de kindertijd. Ik houd ook erg van kinderfilms en mooi geïllustreerde kinderboeken. Verder ga ik graag naar kringloopwinkels en ben ik dol op stoffen- en knopenwinkels. Ik kan al geïnspireerd raken door een mooi knoopje.

Jouw tip voor de lezer?
Volg bij het inrichten van je huis vooral je hart en je eigen stijl, dat maakt een huis persoonlijk. Als je zin hebt in kleur, ga dan vooral los. Een geschilderde muur is zo weer wit gemaakt, als hij niet bevalt. Mocht je zoals ik nogal verzamelwoede hebben, dan is het misschien een goed idee om de basis rustig en neutraal te houden. Maar ook voor dat geldt; doe waar je zin in hebt!

Meer over Margo weten? Ga naar www.margoslingerland.nl

Inrichting van het huis van Margo Slingerland

Inrichting van het huis van Margo Slingerland

Inrichting van het huis van Margo Slingerland

Inrichting van het huis van Margo Slingerland

Inrichting van het huis van Margo Slingerland

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.