Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie Klassiek interieur Landelijk interieur Modern interieur

Mandemakers Keukens


De collectie van Mandemakers Keukens is ongeëvenaard wat betreft uitstraling en omvang. Naast de bekende merken SieMatic, Poggenpohl, Barletti en Victorians bieden ze hun eigen M-collectie en de handgemaakte keukens uit de New Classic-collectie.

Mandemakers Keukens geschiedenis

Ruim dertig jaar geleden startte Ben Mandemakers zijn keukenzaak in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders. Inmiddels is Mandemakers Keukens uitgegroeid tot de meest toonaangevende zaak van de Benelux. In die tijd had Ben één belangrijke drijfveer: hij moest en zou bewijzen dat het anders kon in de keukenbranche. We kunnen nu met een gerust hart zeggen dat hij dat helemaal bewezen heeft.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid hebben bij Ben Mandemakers altijd op de eerste plaats gestaan. En natuurlijk werden die twee factoren op de voet gevolgd door scherpe prijzen en een dijk van een service. De consument leerde Ben’s aanpak snel waarderen. Zo zorgde elke klant voor prachtige mond-tot-mondreclame. Al snel kwamen de eerste medewerkers: mensen die net zo fanatiek en enthousiast waren als Ben zelf. En het leuke is, dat diezelfde mensen nog steeds bij het bedrijf werken.

Ondanks de enorme omvang van zijn bedrijf – er zijn nu zeven vestigingen – bemoeit Ben zich nog altijd intensief met de dagelijkse gang van zaken. Zo is hij bijvoorbeeld heel scherp op de kwaliteit van alles wat hij inkoopt. Zo kritisch dat de hele inkoop nog steeds onder zijn directe verantwoordelijkheid valt. Gelukkig wordt Ben inmiddels ondersteund door zijn oudste zoon Stefan. Stefan is verantwoordelijk voor het commerciële aspect van het bedrijf en Ben voor de organisatie en de inkoop. Samen (en in de toekomst wellicht ook met zijn andere zonen) blijven ze onverminderd aan de weg timmeren.

Mandemakers Keukens M-collectie

Prachtige keukens van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Dat is de M-collectie van Mandemakers Keukens. De M-collectie bestaat uit een groot aantal speciaal geselecteerde keukens in allerlei stijlen, kleuren en combinaties. Van strak modern tot sfeervol landelijk en van eenvoudig stijlvol tot frivool. De M-collectie is met recht een Mandemakers-huismerk.

Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens New Classic

Mandemakers Keukens presenteert een eigen collectie handgemaakte keukens met een tijdloze klasse: New Classic. Deze unieke collectie wordt door Mandemakers zelf ontworpen en met de hand gemaakt door echte vakmensen. Elke handgemaakte keuken is uniek en wordt exclusief voor u vervaardigd. Het karakter van de New Classic-collectie wordt bepaald door het gebruik van duurzame materialen met een hoogwaardige uitstraling. Strakke ontwerpen, krachtige lijnen, inspirerende materialen. Hierdoor ontstaat een hedendaagse collectie met een knipoog naar klassiek: een collectie die werkelijk van alle tijden is.

Mandemakers Keukens

Mandemakers Keukens vestigingen

Mandemakers Keukens hebben vestigingen in Barendrecht, Groningen, Kaatsheuven, Wateringen, Woerden, Zwolle, Zutphen en Nordhorn.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.