Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Mae Engelgeer
Modern interieur Woonaccessoires Wooninspiratie

Mae Engelgeer


Mae Engelgeer is een talentvolle Nederlandse textielontwerpster. Tijdens haar opleiding aan de modeacademie, ontwikkelde zij haar liefde voor textielontwerpern, design en styling. Ze besloot zichzelf te specialiseren in het ontwikkelen van prachtige stoffen en materialen. Na nog twee jaar gestudeerd te hebben aan de Master Vrije Vormgeving op het Sandberg instituut, besloot Mae Engelgeer te starten met een eigen studio in het centrum van Amsterdam.

Mae Engelgeer

Mae Engelgeer

Mae Engelgeer studio

In haar eigen studio ontwerpt ze al haar collecties, bestaande uit mooie blankets (dekens), theedoeken, kleden, placemats, tafelkleden etc. Vaak zijn het ontwerpen met mooie grafische patronen en veel kleuren. Iets wat kenmerkend is voor Mae Engelgeer. Ze is niet bang om kleuren te gebruiken. Haar manier van ontwerpen en werkmethode is super instinctief, op basis van gevoel en natuurlijk. Dit resulteert in mooie producten die fris, modern en eye-catching zijn.

Mae Engelgeer

Mae Engelgeer

Mae Engelgeer

Mae Engelgeer

Mae Engelgeer ISH blanket

Een van de mooiste producten van Mae Engelgeer zijn de ISH blankets. De Mae Engelgeer ISH collectie is een serie textiel met prachtige kleurovergangen en grafisch patronen, in combinatie met dunne strepen in de kleuren oranje en koper.

De ISH Blankets zijn prachtige zachte kwalitatieve dekens, bestaande uit een mix van mohair, merino wol en katoen. Perfect om te gebruiken als deken bij de bank in de woonkamer. Maar de blankets staan ook super mooi als bedsprei bijvoorbeeld.

Mae Engelgeer ish blanket

Mae Engelgeer ish blanket

Mae Engelgeer ish blanket

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.