Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Luxe keuken in Rotterdam kralingen
Keuken inspiratie

Luxe keuken in Rotterdam kralingen


Gisteren hebben we de prachtige tuin met veranda laten zien van de woning in Rotterdam Kralingen. Maar ook de keuken van zeldzaam hoge kwaliteit moet je gezien hebben. Het is een halfopen design-keuken á la Boffi met ondermeer semi-professioneel Viking-fornuis, Gaggenau-apparatuur en nog veel meer luxe. Met een uitvoering in een professionele RVS look is deze keuken zelfs voor een echte chefkok een ware paradijs!

Luxe keuken in Rotterdam kralingen

Onderhoudsvriendelijke keuken

Vrijwel de gehele begane grond van de woning is voorzien van een fraaie, in Hongaarse puntgelegde parketvloer met Wengé-bies, terwijl in de keuken gekozen is voor een mooie donkergrijze stenen vloer. Omdat het makkelijker schoon te houden is, is dit een logische keuze in de keuken.

Luxe bijkeuken

Naast de bijzondere rvs keuken, is er aangrenzend ook nog een luxe bijkeuken aanwezig van ruim 12m2! Deze is uitgevoerd met keukenkasten in hoogglans wit. In dit gedeelte van de keuken bevinden zich veel opbergmogelijkheden om potten, pannen en overige spullen op te bergen. Tevens is dit gedeelte voorzien van natuurlijk zonlicht. Dit is te danken aan de smalle serre in het plafond. Super mooi gedaan!

Luxe keuken in Rotterdam kralingen

Luxe keuken in Rotterdam kralingen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.