Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnen terras
Dakterras inspiratie

Luxe dakterras door Martine Brisson


Voor een grote luxe woning in Montreal heeft Martine Brisson onderstaande dakterras ontworpen. Een ontwerpster die in 2012 de Grand Prix Du Design in de categorie terras had gewonnen. ‘Een succesvolle ruimte is een die ontwikkelt, een die mensen kan waarderen en veranderen om hun leven gemakkelijker te maken’. Deze filosofie heeft ze duidelijk verwerkt in het ontwerp van dit geweldige dakterras.

Luxe dakterras Martine Brisson

Luxe dakterras Martine Brisson

Praktische indeling
Het dakterras loopt over de gehele oppervlak van de woning. Groot dus! Zo groot, dat je soms zal denken dat je gewoon een tuin hebt. Daarom was een goede praktische indeling noodzakelijk, anders raak je het overzicht kwijt. Martine heeft dit dusdanig gedaan, dat elk gedeelte vloeiend overloopt naar een ander gedeelte.

Houten vlonders en gras
Zo is er een lounge terras gecreëerd met heerlijke zit- en ligplekken. Dit gedeelte is voorzien van mooie luxe houten vlonders. De looppaden daarentegen zijn begroeid met gras. Via deze paden kan je naar de andere kant lopen, waar een pergola is geplaatst met daaronder een luxe buitenkeuken. privacy.

Binnen terras

Pergola dakterras

Gras dakterras

Loungebanken dakterras

Fotografie: Marc Cramer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.