Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Luxe badkamer gefotografeerd door Hannah Blackmore
Badkamer inspiratie

Luxe badkamer gefotografeerd door Hannah Blackmore


Deze badkamer is gefotografeerd door Australische fotografe Hannah Blackmore. Helaas kon ik maar één foto van deze badkamer vinden, want ben eigenlijk heel erg benieuwd naar de andere kant van de badkamer. Zou het ook een grote inloopdouche hebben? En een toilet? Deze voorzieningen zouden deze prachtige badkamer namelijk helemaal compleet maken!

Luxe badkamer gefotografeerd door Hannah Blackmore

Frisse rustieke badkamer

De badkamer is verdeeld in twee gedeeltes. Voor de ene helft van de badkamer, hebben ze gekozen voor een mooie witte carrara witte marmeren vloer. Het marmer komt voor een deel ook terug aan de wanden. In dit gedeelte vind je de badkamermeubel. Deze is volledig op maat gemaakt en loopt zwevend over de gehele breedte van de muur. De grote witte ladekasten zijn afgewerkt met een dik marmeren wastafelblad, waar de wastafel in gebouwd is. Dit hebben ze gecombineerd met een strakke moderne inbouwkraan. Het marmer geeft de badkamer een hele luxe en exclusieve uitstraling.

Nog meer kastruimte vind je aan de bovenkant. Daar is namelijk een spiegel wandkast gemonteerd, die ook volledig opmaat is gemaakt. Een andere blikvanger in dit gedeelte van de badkamer wordt gevormd door het bad, een super mooi modern wit vrijstaand bad. Bij het bad zij mooie rieten opbergmanden en een houten krukje geplaatst, waar kleine spullen op geplaatst kunnen worden. Het hout is een hele mooie toevoeging, die de badkamer warmer en knusser maken.

Het andere gedeelte van de badkamer is betegeld met mooie neutrale witte tegels, terwijl de wanden strak gestuukt en wit geschilderd zijn. Dit zorgt voor rust en balans in de badkamer.

Shop the look

Vind je deze badkamer ook helemaal te gek? We hebben een aantal spullen voor je verzameld, zodat jij dezelfde look kunt creëren in jouw eigen badkamer!
1. Vrijstaand bad
2. Rieten mand
3. Handdoeken
4. Houten krukje
5. Glazen pot

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.