Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kasten Meubels Wooninspiratie

Lundia kasten


Meer dan zestig jaar geleden is Lundia opgericht door Harald Lundqvist. Ja, je ziet het goed. Het is wederom een Zweed die verantwoordelijk was voor deze unieke kasten systeem met de briljante hout-penverbinding. Hierdoor is het mogelijk kasten te creëren die met jou en jouw interieur mee kunnen groeien. Inmiddels zijn de Lundia kasten wereldwijd bekend en vrijwel elke Nederlander heeft weleens gehoord over de Lundia kasten of heeft er zelfs een thuis staan.

Lundia kasten

Lundia kasten

Lundia kasten samenwerking

Natuurlijk is het Lundia kasten systeem de basis van het succes. Maar om succes te behouden en groter te maken is meer nodig. De intensieve samenwerking van de Lundia kasten designers, ontwerpers in de winkels en de thuisadviseurs is een belangrijke factoor bijvoorbeeld die Lundia zo succesvol heeft gemaakt. Het contact dat zij hebben is erop gericht elkaar te versterken, te informeren en te inspireren. Uiteindelijk zijn het de klanten die van deze samenwerking profiteren.

Lundia kastenplan

Ben jij onder de indruk van de Lundia kasten? Maar je hebt geen idee hoe je dit wilt aanpakken? Laat dan een kastenplan maken door Lundia. Maak een afspraak met de adviseurs van Lundia om jouw wensen en eisen te bespreken. Heb je weinig tijd en kan je eigenlijk alleen maar tijdens avonduren? Geen probleem, want Lundia heeft ook thuisadviseurs die bij jou over de vloer kunnen komen om een kastenplan te ontwerpen.

Lundia kasten designers

De Lundia kasten designers zijn eigenlijk onzichtbaar voor de klanten. Ze zijn vooral op de achtergrond actief. De Lundia kasten designers inspireren het winkelpersoneel en de thuisadviseurs om elke keer het maximale uit de kasten te halen. Bovendien zijn zij verantwoordelijk voor productinnovaties. Heb jij een vraag aan de Lundia kasten designers? Bijvoorbeeld over trends en stijlen? Zij geven je graag persoonlijk antwoord als je jouw vraag aan hen voorlegt.

Lundia kasten op maat

Op maat gemaakte kasten zijn ideaal omdat je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Hierdoor verspil je geen ruimte en zal het interieur ook een wat rustigere uitstraling hebben.
Lundia biedt ook de mogelijkheid om kasten op maat te laten maken. Door het gebruik van het modulaire Original systeem of het op de millimeter nauwkeurige Nuvola systeem kan bijna elke kast op maat gerealiseerd worden. Zo ontwerpt Lundia graag voor jou een eenvoudige meubel tot complete woning- of kantoorinrichtingen. In alle gevallen nemen ze uitgebreid de tijd voor jou zodat je het meubel krijgt dat het best bij je past.

Lundia kasten

Lundia kasten

Lundia kasten

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.