Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie

Low budget keuken make-over


De laatste paar weken ben ik erg druk geweest met het opknappen van mijn huisje. Al het houtwerk heb ik weer een fris wit laagje verf gegeven. Ook met de keuken ben ik aan de slag gegaan. Ik woon in een huurhuisje met een vreselijke keuken. De kastjes waren met een plastic hout patroontje, en de handgrepen zilver en oud.

Voor:

keuken befor

Na:

keuken after

Flexa lak

Na wat research op Google ontdekte ik dat ik de kastjes gewoon kon verven. Gelijk ben ik aan de slag gegaan. Ik heb eerst een Primer van Flexa gebruikt en daarna een witte lak van Flexa. Ook heb ik houten handgrepen bij de Gamma gehaald. Hierna heb ik de tegeltjes opnieuw gelakt met een matte witte lak. En wat ben ik ontzettend blij met het resultaat. Uiteindelijk heeft deze “nieuwe” keuken me maar 70 Euro gekost. Helaas is een nieuwe keuken plaatsen in een huurhuis een beetje zonde, maar ik denk dat dit een fijne oplossing kan zijn.

Hoop dat ik je heb kunnen inspireren!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Klussen | Jessica vd Berg
    2 april 2015 at 21:15

    […] dat dit heel goed mogelijk was binnen een klein budget. Hier schreef ik een stukje over voor inrichtinghuis.com . Ook heb net als in woonkamer de slaapkamer een kleurtje gegeven. Ook hier heb ik een lambrisering […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.