Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

ILMT 1
Wooninspiratie

I love my … Keecie!


Iedere maand ontvang ik een leuke interieurverrassing in mijn brievenbus. Al een tijdje ben ik namelijk lid van Goodie Goodness. Deze organisatie stelt leuke boxen samen met daarin producten van opkomende ontwerpers en creatieve bedrijven. Het gaat hierbij om kleine producten met daarachter vaak een groter assortiment.

ILMT 1

Nya Interieurontwerp - ILMT 2

Twee ontwerpers

De producten deze maand zijn van ‘I love my type’ en ‘Keecie’. Naast het stukje achtergrondinformatie dat netjes in de box terug te vinden is, vind ik het ook altijd nog even leuk op research te gaan naar extra informatie en ben dan vooral nieuwsgierig naar de bijbehorende afbeeldingen en overige producten. En ook deze keer was er veel te zien en genieten.

I love my type

Het eerste cadeautje wat ik uit de box viste was een mooi notebook van de Deense ontwerper van ‘I love my type’. Deze is van binnen blanco en dus vrij in te vullen. Er is gebruik gemaakt van gerecycled papier met op de kaft een grafische print en gouden letters. Ligt wat mij betreft qua uitstraling erg in mijn straatje en krijgt dus mooi plekje op het bureau.

Maar daar bleef het niet bij! Ook een zogenoemd ‘gratitude journal’ kwam tevoorschijn. Van dit soort simpele dingen kan ik erg blij worden. Het is namelijk een klein, voorbedrukt boekje, met daarin diverse vragen en stellingen welke gericht zijn op de positieve dingen uit het leven. Mocht je dus een keer een rotdag hebben, zorg dan dat je hem bij de hand hebt 😉

ILMT

Keecie

Ken je dat, die rondslingerende tassen in huis? Ik moet eerlijk toegeven dat ik er zelf ook regelmatig schuldig aan ben hem ‘even’ ergens neer te zetten en hem vervolgens daar ook te laten staan. Nu moeten we probleemoplossend denken en in dit geval is dat simpel. Zorg er gewoon voor dat het een mooie tas is, een aanvulling op je interieur!

Zo heeft het Nederlandse tassenmerk Keecie.nl een opvallende collectie tassen met unieke vormen, leuke kleuren en originele prints. Allemaal handgemaakt van echt Europees leer van hoge kwaliteit.

Als voorproefje kan ik in ieder geval alvast mijn sleutels aan een schattige vogelsleutelhanger omhangen.

Nya Interieurontwerp - Keecie 1 Nya Interieurontwerp - Keecie 2 Nya Interieurontwerp - Keecie 3 Keecie

Samenvattend:

Weer een goed excuus om een mooie tas aan te schaffen, blijf positief denken en wees trots op wie je bent!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.