Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Loods 5 webshop


Heb je geen tijd of zin om te woonwinkelen in Loods 5? Of is Loods 5 in Zaandam of Sliedrecht te ver voor jou? Geen nood! Loods 5 heeft ook een webshop tegenwoordig genaamd O5. O5 is het huismerk van Loods 5 met superleuke producten in haar collectie geschikt voor in en om het huis. Het idee achter O5 is in 1999 ontstaan. Daily use artikelen tegen een betaalbare prijs. Een mooie Loods 5 collectie items waar je altijd wel behoefte aan hebt. Een notitieblokje, een stoere beker. Een kussenvulling of een warm plaid. Betaalbaar is niet synoniem voor saai. En deze spullen zijn dus ook in de webshop verkrijgbaar!

Loods 5 webshop

Loods 5 webshop verzendkosten

O5 verstuurt de pakketten via PostNL. Na ontvangst van de betaling versturen ze de producten die op voorraad zijn zo snel mogelijk uit. De standaard verzendkosten zijn € 6,95 per bestelling. Ben je vaak niet thuis? Geef dan bij het bestellen wanneer je jouw spullen geleverd wilt hebben. Zij zullen er dan voor zorgen dat de levering op die dag zal plaatsvinden.

Op Loods5.nl vind je hun eigen webshop waar je terecht kan voor de eigen O5 label collectie van Loods 5. In 2013 hebben ze naast deze webshop nog een aantal nieuwe webshops gelanceerd. Elke webshop heeft een eigen assortiment en doelstelling. Je ziet ze hieronder allemaal op een rijtje.

Design5.nl

Design5.nl is eigenlijk de echte online versie van de fysieke Loods 5 winkels in Sliedrecht en Zaandaam. Je kan hier terecht voor meubelen en accessoires van alle bekende merken die je ook kan vinden in de vestigingen. En dat zijn er inmiddels meer dan vijftig!

Loods5banken.nl

Zoals je aan het domein al kan zien, kan je op Loods5banken.nl terecht voor alle banken van Loods 5. Niet geheel verrassend, omdat Loods 5 nou eenmaal bekend staat om hun grote collectie mooie banken.

Hun collectie is onderverdeeld in stoffen banken, leren banken, modulaire banken, hoekbanken, slaapbanken, fauteuils, hockers en designbanken.

Je vindt ze allemaal op Loods5banken.nl, die je meteen ook online aan kan aanschaffen en betalen.

Loods5buiten.nl

Op Loods5buiten.nl vind je de Loods 5 buiten collectie. Hierin zijn twee huismerken opgenomen, X5home en O5home, plus een toevoeging van Loods 5 Design.

Wellicht was je deze afdeling al eerder tegengekomen in Zaandam of Sliedrecht. Maar nu kan je de Loods 5 tuinmeubelen dus ook vanuit je luie stoel online kopen.

Buiten producten:
– tuinbanken;
– tuintafels;
– tuinstoelen;
– hangmatten;
– krukken;
– zitzakken;
– etc.

O5home.nl

De webshop O5home.nl is eigenlijk een uitgebreide versie van de online webshop op Loods5.nl. Dus ook hierin vind je de eigen 05 label van Loods 5. Stijlvolle betaalbare producten die je dagelijks in huis gebruikt.

1 Comment

  • Reply
    M. de Hoog
    27 juni 2016 at 18:34

    Leuk die pagina over de webshop maar waarom niet meteen een link?

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.