Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Leegte in huis


Na alle feestdagen en druk versierde kamers met kerstversiering is de rust weer wedergekeerd in huis. De kerstboom is weg,  de Kerstman zit weer op de Noordpool, de Sint zit heerlijk aan de Spaanse Costa, de kerstversiering is weg en alle nieuwjaarstoasts zijn weer gedaan. Maar het huis voelt kaal aan. Leeg, opgeruimd en back to normal. Waar eerst alle hoekjes gevuld waren met kerst staat nu alles weer op zijn plek. Kerststukjes hebben plaatsgemaakt voor bollen in allerlei potjes en vaasjes. We zitten in een tussenperiode. Een periode waarin het koud is, nat buiten, er voorlopig geen feestdagen op de planning staan en het nog te vroeg is voor de grote Lente-schoonmaak.

leegte in huis 6

leegte in huis 5

leegte in huis 4

leegte in huis 3

leegte in huis 2

leegte in huis 1

Grote restyling

Maar dit is het ideale moment voor een grote restyling. Nu heb je thuis alle ruimte om al je spullen eens goed te evalueren en te verschuiven. Ook kun je nu perfect inventariseren wat voor decoratiemateriaal je hebt voor de komende maanden en wat er op je wishlist staat voor de komende tijd. Lekker bladeren in de woonmagazines, struinen op de blogs, inspiratie opdoen. Je kunt een soort plan maken wat er de komende tijd moet gebeuren thuis. Misschien worden er wat kastjes geverfd, krijgen de eetkamerstoelen een make-over of krijgt dat muurtje eindelijk die ene kleur.

Voor mij staan de kleuren beige, wit en crème altijd symbool voor deze tijd van het jaar. Kleuren die ruimte geven en rust. Gewoon om eerst die leegte en kalmte te voelen zodat er ruimte komt voor de lente in huis.

Met deze beelden vind je alvast een beetje die rust om die frisse wind weer toe te laten in huis!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Muurteksten
    15 september 2014 at 18:24

    Als je een kale plek op de muur hebt zou je er ook een tekst kunnen plakken. Dit vult de ruimte op en ziet er ook mooi uit

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.