Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Landelijke badkamer met creatieve indeling
Badkamer inspiratie Klassiek interieur Landelijk interieur

Landelijke badkamer met creatieve indeling


Op Pinterest ben ik onderstaande badkamer tegengekomen. Een super mooie lichte badkamer met een creatieve indeling. Het allereerst wat hier in deze ruimte fijn is, is dat het een Frans balkon heeft. Je kan dus altijd de openslaande deuren open doen om de badkamer te ontluchten. Uit ervaring weet ik dat dit wel erg fijn is in zo’n vochtige ruimte. En het is er bovendien altijd heerlijk licht!

Landelijke badkamer met creatieve indeling

Lichte kleuren

De badkamer zelf is ook erg licht van kleur. De houten vloer en bijna alle wanden zijn volledig wit geschilderd. Alleen de douchewand en de douchevloer is betegeld met prachtig natuursteen. Maar ook het natuursteen heeft een lichtgrijze kleur.

Er is een soort van doorloopdouche gecreëerd, waar je aan zowel de linkerkant als de rechterkant in en uit kan stappen. Hier is heerlijk veel ruimte om te genieten onder de grote regendouche. De douche is afgebakend met een gestuukte muur van ongeveer anderhalf meter, die nog eens verlengd is met een glazen scherm van ongeveer zeventig centimeter. Aan deze wand zit ook de witte landelijke wastafel, waar de klassieke kranen uit die wand komen.

Het wit wordt in deze badkamer gecombineerd met bruine tinten. De rieten wasmand, het houten krukje in de douche en de stoel zijn hier leuke voorbeelden van. Maar de houten ladder, die hier als handdoekenrek wordt gebruikt vind ik het mooist. Laat hieronder via een reactie weten wat jij van de badkamer vindt. Ben benieuwd!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.