Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie

Kvik keukens

Kvik maakt deel uit van het Zweedse concern Ballingslöv Int. AB. Ballingslöv is een grote naam op het gebied van zowel badkamers als keukens in Scandinavië en Groot-Brittannië. Maar ook in Nederland zijn Kvik keukens verkrijgbaar. Kvik verkoopt modieuze keukens tegen verrassend lage prijzen en is bekend bij de consument als een bedrijf dat te werk gaat volgens het motto “iedereen heeft recht op een gave keuken”.

Lekker eten begint altijd met de beste ingrediënten. Dat geldt ook voor een keuken. Het fraaie ontwerp van Kvik keukens gaat nooit ten koste van de kwaliteit of de functionaliteit. Ze hebben een smal, maar afgewogen assortiment samengesteld om hoge magazijnkosten te vermijden. Op die manier kunnen zij een totaalaanbod doen, dat vrijwel niet te evenaren is. Kvik ontwerpt en bouwt keukens op een slimme manier, zodat ze tegen een prijs kunnen worden verkocht die niet jouw complete budget opsnoept. Fraai ontworpen keukens zijn namelijk niets waard als er geen ruimte is om er van het goede leven te genieten.

Kvik keukens

Kvik keuken ontwerpen

Combineer deuren, bladen en handgrepen en krijg direct een beeld van jouw Kvik keuken. Het tekenprogramma kan op de pc worden gebruikt en wordt regelmatig met nieuwe functies aangepast.

Kwaliteitsfronten en -materialen van Kvik keukens

Bij Kvik krijg je altijd fronten met een fraai en functioneel ontwerp en van uitstekende materialen. Fronten voorzien van massief hout hebben een massief raam en massieve vulling. Het hout heeft een fraaie gloed en nerven die in uitstraling variëren. Fronten voorzien van fineer bestaan uit een dun laagje hout op spaanplaat en kanten van massief hout. Dit materiaal is sterk en trekt naderhand in het gebruik niet krom. Fronten voorzien van folie bestaan uit een dunne, kunststof film op mdf. Een duurzaam en stootvast materiaal. Fronten voorzien van melamine met een kleur- of houtstructuurmotief dat op spaanplaat of mdf is gelijmd. Ook een duurzaam materiaal.

Kvik keukens

Praktische laden van Kvik keukens

De laden van Kvik keukens zijn voorzien van het Blumotion-sluitsysteem, zodat de laden geluidloos en automatisch sluiten. De laden zijn tot 120 cm breed, gelagerd en geheel uittrekbaar, zodat je volledig overzicht hebt over de inhoud. De laden hebben een draagvermogen van 30 tot 50 kg en zijn verkrijgbaar met een praktisch indelingssysteem, zodat glas, serviesgoed, voorraad en losse spulletjes op hun plaats blijven.

Kvik keukens spoelbakken

Bij Kvik keukens kan je kiezen uit spoelbakken in verschillende vormen en materialen. Een onderbouwspoelbak is een spoelbak die van onderaf op het blad is gemonteerd en gelijmd, zodat er een directe overgang is tussen blad en spoelbak. Deze oplossing wordt gebruikt in maatbladen in laminaat, compact laminaat, composiet of massief houten bladen en is een elegante en eenvoudig schoon te maken oplossing. Een vlakbouwspoelbak is voorgemonteerd en vormt één lijn met het blad. Een fraaie oplossing die wordt gebruikt in granieten bladen. Een verzonken spoelbak is een aparte spoelbak die na aankoop in het werkblad wordt gemonteerd en waarvan de spoelbakkanten op het blad rusten.

Kvik keukens

Kvik keukens zijn Milieubewust

Als voor een Kvik keuken kiest, kiest je ook voor het milieu. Kvik gebruikt bijvoorbeeld nooit tropisch hardhout. Bovendien transporteren ze de modules gedemonteerd van de fabriek naar de winkel, zodat luchtverontreiniging en dieselkosten worden verminderd. Alle beetjes helpen!

Kvik winkels

Kvik keukens zijn in Nederland verkrijgbaar in de volgende provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Brabant en Limburg.

Kvik keukens

1 Comment

  • Reply
    spoelbakken
    18 januari 2011 at 16:56

    een vlakbouw spoelbak is inderdaad de meest esthetisch verantwoorde oplossing, het maakt het geheel af. Vooral, zoals al in het artikel gezegd, met een mooi natuurstenen blad.

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.