Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Kunstgras in je interieur, jazeker!


Zoals je wellicht al gemerkt hebt neemt het gebruik van kunstgras een vogelvlucht. Dit mede vanwege het onderhoudsvriendelijke karakter en het feit dat de kwaliteit steeds hoger wordt. Maar waar je deze trend nog veelal buiten het huis zag zie je nu steeds meer gebruik van kunstgras in het huis.

kunstgras-balkon

Vandaag gaan we kijken naar de mogelijkheden voor in je huis. Want kunstgras geeft sfeer aan je huis.

Kunstgras in de woonkamer
Een woonkamer met veel hout- en staalelementen dient zich echt voor kunstgras. Veel mensen gebruiken dit onder hun eettafel of de salontafel. Het geeft je huis net wat meer cachet.

Kunstgras op je balkon
Heb je nu nog een balkon met stenen als ondergrond? Dat kan uiteraard maar het geeft niet echt een warme uitstraling aan je balkon. Kunstgras daarentegen geeft een warme uitstraling aan je balkon. Hierdoor zul je er automatisch meer tijd door willen brengen. Nodig je vrienden uit en ga lekker bbq’en op je balkon.

balkon-kunstgras

kunstgras-tuin

Kunstgras in de kinderslaapkamer
Wil je een unieke slaapkamer voor je kind realiseren? Bekleed dan de vloer met mooi kunstgras. Of maak het nog gekker. Bekleed de muren met gekleurd kunstgras. Jazeker, gekleurd kunstgras. Tegenwoordig heb je heel veel verschillende kleuren kunstgras waardoor je helemaal los kunt gaan op de slaapkamer van je kind.

kunstgras-slaapkamer

Je eigen indoor kunstgras voetbalveld
Is je zoon of dochter helemaal gek van voetbal en heb je de ruimte in je huis? Ga dan voor een indoor kunstgras voetbalveld. En waar je vroeger nog flinke schaafwonden kreeg bij een goed sliding daar kun je dit nu gerust doen. Dankzij de huidige ontwikkelingen in de kunstgraswereld is de kwaliteit in korte tijd enorm gestegen. Dit zie je terug in het kunstgras wat nauwelijks van echt te onderscheiden is.

Samenvattend
Zoals je ziet zijn de mogelijkheden met kunstgras zeer uitgebreid. Wat wordt je volgende kunstgrasproject? We zijn benieuwd. Stuur ons de foto’s van jullie project door!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Nadine kunstgras liefhebber
    1 september 2016 at 16:33

    Wat een leuke ideëen voor kunstgras! Ik ben nu bezig met kunstgras op de muur, maar niet de volledige muur. Denk dat ik wat ga proberen met verschillende groottes, kleuren en misschien ook wel met fotolijsten. Heb jij hier misschien nog wat meer tips voor? Zodra het af is, zal ik wat foto´s delen! :). Groetjes, Nadine

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.