Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Knusse woonkamer met industriële details
Industrieel interieur Modern interieur Woonkamer inspiratie

Knusse woonkamer met industriële details


Laat je inspireren door deze heerlijke woonkamer. Het is de woonkamer van Graanmarkt 13, een super stijlvolle woning, die door de eigenaren Tim & Ilse verbouwd is tot een Bed & Breakfast. Doelgroep zijn designliefhebbers die voor een korte periode in Antwerpen verblijven, en de stad als een echte local willen beleven. De slaapkamer en woonkamer zien er schitterend uit, maar de woonkamer met de open keuken vormen de mooiste ruimte van de woning.

Knusse woonkamer met industriële details

De woning is helemaal van top tot teen verbouwd door architect Vincent van Duysen. Deze architect, die als één van de beste van België wordt gezien, heeft een ontwerp gemaakt, waar iedereen zich goed en thuis voelt.

Houten balken, bakstenen muur en betonnen vloer

De woonkamer is een schitterende ruimte met mooie details zoals de rustieke houten balken aan het plafond en de bakstenen muur. Twee van de buitenmuren bestaan uit stoere industriële zwarte raamkozijnen, waardoor de ruimte ook lekker licht is.

Natuurlijke kleuren en materialen

Ze hebben hier gekozen voor een bijpassende betonnen vloer, die super mooi staat in combinatie met de houten balken en de kozijnen. En hoewel het allemaal industriële details zijn, voelt het in deze woonkamer tóch erg warm en knus aan. Dit is voornamelijk te danken aan de meubels en accessoires in de inrichting. Mooie natuurlijke kleuren en materialen, die bijvoorbeeld terugkomen in de comfortabele lichte bank, de grote houten eettafel, de warme bruine vloerkleed en de grote dikke boomstam.

Bron: Est Magazine | Fotograaf: Frederik Vercruysse

De open keuken bevat moderne strakke zwarte kasten, afgewerkt met een dikke betonnen werkblad.

Knusse woonkamer met industriële details

Knusse woonkamer met industriële details

Knusse woonkamer met industriële details

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.