Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

Kleurrijke woonkamer van Charlotte


Dit is de woonkamer van Charlotte. Voor Charlotte is haar huis een oase, waar zij en haar familie heel dicht bij elkaar zijn. Aanwezigheid en de tijd die ze doorbrengen met de kinderen is erg belangrijk. Hun woonkamer is dé plek waar iedereen bij elkaar komt, waar er spelletjes worden gespeeld, waar gesprekken gevoerd worden en waar ze met heel het gezin gewoon een filmpje kunnen kijken.

Kleurrijke woonkamer van Charlotte

Via Bo Bedre

Woonkamer met ronde bank

De woonkamer is vooral door de verschillende woonaccessoires erg kleurrijk. De ronde bank symboliseert het gevoel van samenzijn met de familie. Het is een flexibele bank die je op verschillende manieren kunt opstellen. De kleur is weliswaar grijs, maar de kleurrijke kussens van H&M vrolijken het helemaal op.

Kleurrijke woonkamer van Charlotte

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  lise
  30 augustus 2011 at 22:33

  Hallo,
  Ik ben helemaal verliefd op de bank van : “Kleurrijke woonkamer van Charlotte” geworden, probeer er achter te komen waar hij vandaan komt, maar ben al 2 avonden aan het surfen, zonder succes… Iemand een idee?
  (door Manfung)
  Groetjes Lise

 • Reply
  Christine Kroon
  24 december 2015 at 16:26

  Hallo,
  Ook ik ben enthousiast over de bank op de foto van: “Kleurrijke woonkamer van Charlotte”(door Manfung). En ik kan ook niet achterhalen waar de bank vandaan komt. Wie heeft er een aanknopingspunt?
  Groetjes Christine.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.