Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kleur voor en na 4
Wooninspiratie

Kleur voor en na…!


Onlangs kreeg ik de opdracht om een deel van een te gekke woning van een nieuwe kleur te voorzien. Ook hadden de bewoners vragen over de accessoires.

Het ging om de woonkamer, de eetkamer en de keuken op de eerste etage. Ze hadden nu al zoveel kleuren geprobeerd en waren geëindigd met donker grijs. Ze wilden graag het donkere verruilen voor lichte kleuren, verder wilden ze graag een rustige hedendaagse sfeer. Door het huis heen is veel kleur te vinden zo hebben de bewoners een oker gele bijkeuken op de begane grond en een fotobehang van een bos op de muur in de aanliggende kamer.

Kleur voor en na Kleur voor en na 2

Kleur voor en na 4

Wit met roze gloed

Om in de sfeer van het kleurrijke huis te blijven maar om het toch rust te creëren in de ruimte die drie functies bediend hebben we uiteindelijk gekozen voor de kleur Nieuw van Histor in het eetgedeelte van de verdieping. Dit is een wit met een prachtige lichte roze gloed. Voor het aangrenzende zitgedeelte hebben we gekozen voor de kleur Melkweg van Histor, een warme oudroze kleur die erg goed aansluit op de kleur Nieuw.

Kleur voor en na 3

Frisse planten

Op de wanden van de keuken zit de kleur Tin van Histor die het net even stoer maakt. Voor de aankleding hebben we bestaande potten voorzien van nieuwe frisse planten en verse kruiden voor in de keuken. De lijsten boven de bank zijn opgehangen door de bewoners. Zij hebben de lijsten verzameld en gevuld met persoonlijke beelden en foto’s. Om het roze rustig te houden hebben we vooral gekozen voor stoere maar frisse kleuren voor de kussen op de bank.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.