Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kleine woonkamer in Scandinavische stijl
Scandinavisch interieur Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

Kleine woonkamer in Scandinavische stijl


Dit is de woonkamer van een kleine bungalow gelegen op een camping bij het Veluwemeer. De bungalow heeft een totale oppervlak van slechts 45m2 met één slaapkamer, een badkamer, een woonkamer en een keuken. Klein, maar eigenlijk meer dan genoeg om er een fantastische zomer door te brengen. Er is een schattige open keuken aanwezig, wat ervoor zorgt dat de kleine woonkamer iets groter lijkt.

Kleine woonkamer in Scandinavische stijl

Via klikk.no | Nelleke Langius | langiusdesign.nl

Scandinavische woonkamer inrichten

De woonkamer is bovendien prachtig ingericht in een Scandinavische stijl. Het interieur bevat voornamelijk veel wit, houten elementen en verschillende lichte grijstinten. Lekker licht dus. Door het gebruik van leuke woonaccessoires hebben ze de woonkamer bovendien erg gezellig gemaakt. De zithoek bevat een grote lekkere hoekbank en twee ronde gehaakte vloerkleden. Een kleine ronde bijzettafel en een schattig krukje worden als salontafel gebruikt. Aan de muur zijn twee dunne balken opgehangen die plaats bieden voor kunstwerken in verschillende formaten.

Wie zegt dat kamperen niet leuk kan zijn?

Kleine woonkamer in Scandinavische stijl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Lisa
    15 mei 2018 at 20:46

    Prachtige woonkamer! Ik vind vooral de kleedjes heel erg leuk en zoiets zou perfect zijn voor in mijn eigen woonkamer. Zijn deze ergens gekocht of zelf gemaakt?

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.