Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Industrieel interieur

Kleine woning van Aaron


Deze kleine woning van Aaron heb ik gevonden in de Small Contest 2012 van Apartment Therapy. Het is gelegen in Chicago en heeft slechts een woonoppervlakte van 41m2. Dat is wel klein ja!

Kleine woning van Aaron

Verbouwing

Zijn woning was een vervallen, lege doos. De vloer was vies, er was geen sanitair, en de plexiglas ramen waren wazig en sommigen zelfs kapot. Het lichtpuntje was dat Aaron wel de potentie erin zag om er iets moois van te maken. Het gaf hem ook de mogelijkheid om het een en ander te experimenteren. Hij heeft daarom heel veel zelf ontwerpen en gebouwd in zijn huis. Zijn keuken, douche, slaapkamer en opslagruimte heeft hij helemaal zelf ontworpen, ingedeeld en gebouwd.

De grootste uitdaging van de verbouwing was om iets te maken van zijn woning waar hij kon eten, slapen en te ontspannen, maar ook mogelijk was om te werken als fietsenmaker en te bouwen voor bepaalde timmerprojecten.

Industrieel interieur

De hoge plafonds, de loft ramen, bakstenen muren en het onbewerkte hout die Aaron heeft gebruikt voor de keuken, kasten en de slaapkamer, geven de woning een industriële uitstraling.

Ziet er heel vet uit. En wat mij betreft een van de grote kansmakers om de contest te winnen!

Kleine woning van Aaron

Kleine woning van Aaron

Kleine woning van Aaron

Kleine woning van Aaron

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.