Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kleine badkamer met stoere materialen
Badkamer inspiratie Industrieel interieur

Kleine badkamer met stoere materialen


De interieurontwerpers van architectenbureau Fabrika Wnetrz hebben in het hart van het oude centrum van Gdansk in Polen een klein appartement ontworpen. Een super stoer eenkamerappartement met een kleine woonkamer en open keuken, een kleine slaapkamer en een kleine badkamer. Hoewel alle ruimtes super klein zijn, zijn ze wel allemaal erg stijlvol ingericht met stoere materialen. Zelfs in de badkamer zijn materialen gebruikt die je er normaal gesproken niet zou verwachten. Hierdoor heeft de badkamer een stoer industrieel tintje gekregen. Nice!

Kleine badkamer met stoere materialen

Betonnen plafond en OSB muur

In de slaapkamer vind je een stoere betonnen muur. In de badkamer komt het beton terug in het plafond. Daar hebben ze het betonnen plafond gecombineerd met een grote muur die bekleed is met OSB platen. Een stoere combinatie!

spiegelwand-kleine-badkamer

ronde-spiegel-badkamer

Patchwork tegels met zwart wit patronen

Wat het nog net iets bijzonderder maakt, is dat de vloer betegeld is met super leuke patchwork tegels met sierlijke zwart wit patronen. Deze tegels lopen helemaal door tot in de inloopdouche, waar de wanden betegeld zijn met houtlook tegels.

Grote spiegelwand

De badkamer is klein, maar dankzij een een geweldig idee, lijkt de badkamer veel groter dan het in werkelijkheid is. De muur tegenover de inloopdouche is namelijk volledig bedekt met een op maat gemaakte spiegelwand. Erg slim gedaan.

osb-muur-badkamer

Naast de vloer en de wanden, zijn ook de meubels erg leuk. De donkerbruine vintage wastafelmeubel bijvoorbeeld met de witte inbouwwastafel, maar ook de ronde spiegel daarboven, de industriële wandlamp en het witte kastje boven het toilet passen erg leuk bij het totaalplaatje.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Geweldige inspiratie voor de inrichting van een kleine badkamer | Inrichting-huis.com
    23 maart 2017 at 11:01

    […] leuke inspirerende ideeën. Hier heb ik natuurlijk al heel veel leuke kleine badkamers laten zien. Deze kleine badkamer met stoere materialen bijvoorbeeld of de kleine badkamer die nog geen 3m2 groot is. En ook de kleine witte badkamer met […]

  • Leave a Reply