Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer inspiratie Vintage interieur

Kinderparadijsjes


Kinderkamers, ik ben er door gefascineerd. Toen ik nog klein was, was mijn kamer echt mijn domein, mijn sprookjeshuis, mijn fantasiewereld. En om die fantasie te stimuleren zijn er er zoveel leuke behangen, accessoires en meubels voor de kids tegenwoordig. Men doet er alles aan om ook die kamer tot juweeltjes om te toveren. Ik betrap me er ook op dat ik vaak in woonbladen juist op zoek ga naar de kinderkamers!

Kinderparadijsjes4

Het is geen simpel likje verf meer met speelgoed, het is nu zoveel meer. Denk aan muurschilderingen, hip en speels behang, bij elkaar passende meubels of juist vintage meubels gecombineerd met Ikea meubels, slingers, vlaggetjes, decoraties voor aan de muur. Je ziet zoveel voorbij komen in zoveel stijlen. De kinderkamers worden kleine paradijsjes gestyled tot in de puntjes
En het leuke is, dat je kunt kijken naar het karakter van je kindje en hij of zij kan zelfs mee kiezen. Dat vinden ze vaak heel leuk om te doen.

Babykamer

Bij een babykamer kan dat nog niet natuurlijk. Maar wat zijn er toch mooie babykamers. Kleine kunstwerken zijn het soms.
Het stylen van zo’n kamer brengt ook een extra dimensie met zich mee. Je moet je immers inleven in een kind. Leuk, kun je zelf ook weer even kind zijn!

Kinderparadijsjes 1

Kinderparadijsjes2

Kinderparadijsjes5

Kinderparadijsjes9

Kinderparadijsjes8

Kinderparadijsjes7

Kinderparadijsjes6

Kinderparadijsjes3

Persoonlijk kijk ik vaak voor inspiratie op de site Housetohome.co.uk. De Engelsen weten met wel raad met kinderkamers. Geniet even mee met deze gevonden beelden op Pinterest en Housetohome.co.uk.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.