Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer veranderen van Oliver
Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer veranderen van Oliver


Een tijdje geleden heb ik jullie hier de kinderkamer laten zien van Oliver. Een witte kinderkamer met heel veel leuke decoratie. Als jullie het nog kunnen herinneren, is de moeder van Oliver, Deborah, een interieurstylist. En je zou geen echte interieurstylist zijn als je niet af en toe het interieur in je huis verandert. Onlangs heeft Deborah de kinderkamer van Oliver aangepast. Inspirerend om te zien hoe ze met een aantal kleine veranderingen de kinderkamer een nieuwe uitstraling kan geven.

Kinderkamer veranderen van Oliver

Krijtbord verf

Het allereerste wat opvalt in de nieuwe kinderkamer is de muur. Voorheen was de muur helemaal wit, maar zijn de muren voor de helft aan de onderkant zwart. Deborah heeft het namelijk zwart geschilderd met krijtbord verf. En omdat ze toch al bezig was, heeft ze de kasten gelijk meegeschilderd. Deze gebruikt Oliver ook daadwerklijk als krijtbord.

De tweede grote verandering is natuurlijk het ledikant. Het broertje van Oliver, Sebastian, slaapt nu naast oliver in dezelfde kamer. Hierdoor moesten de fotolijsten, die voorheen op de vloer stonden, een nieuwe plek krijgen. Een aantal zijn nu aan de muur opgehangen. Boven het ledikant zijn extra witte rails gemaakt voor de kinderboekjes. En onder het ledikant is er nu ook een grote zwart witte vloerkleed aanwezig.

Wat vind jij van de veranderingen in deze kinderkamer?

Kinderkamer veranderen van Oliver

Kinderkamer veranderen van Oliver

Kinderkamer veranderen van Oliver

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.