Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer inspiratie Vintage interieur

Kinderkamer van Indigo


Dit is de leuke kinderkamer van Indogo van drie uit Denemarken. Indigo’s moeder, Tracy, heeft een eigen interieur website genaamd Boboho. Als je de kinderkamer van Indigo bekijkt, merk je dat Tracy graag oude meubels en accessoires opknapt en een nieuw leven geeft. Deze kinderkamer is ingericht met vintage vondsten en handgemaakte schatten. Haar favoriete item is de vintage bordenrek die ze hier gebruikt als boekenrek. Een zeer bijzondere kinderkamer!

Kinderkamer van Indigo

Via Apartment Therapy

Persoonlijke kinderkamer

Naast het opknappen van oude meubels vindt Tracy het ook belangrijk om de kinderkamer persoonlijk te maken. De kinderkamer is dan ook geïnspireerd door de herinneringen van haar eigen kindertijd. Leuke herinneringen waren dat! Hiernaast is het ook altijd goed om te luisteren naar wat je kind zelf wilt. Luister naar hun ideeën en hoe zij op hun manier bij kunnen dragen aan de inrichting van de kinderkamer. Op die manier zullen ze altijd een band hebben met hun eigen kamertje.

Kinderkamer uitdaging

De grootste uitdaging bij het inrichten van deze kinderkamer is om het bed erin te laten passen. Tracy is gek op de grote formaten van oude bedden met grote hoofdeindes, maar de kinderkamer is niet heel erg groot. Ze hebben het uiteindelijk toch voor elkaar gekregen!

Kinderkamer van Indigo

Kinderkamer van Indigo

Kinderkamer van Indigo

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.