Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer Tarzan


Tarzan, wie kent hem niet? Tarzans opvoeding onder de mensapen en zijn jarenlange leven in de jungle gaven hem vaardigheden welke die van de meeste mensen te boven gaan. Hij heeft extra scherpe zintuigen. Zo kan hij op kilometers afstand een vijand horen aankomen of gevaar ruiken. Hij draagt doorgaans enkel een lendendoek. Bij voorkeur beweegt hij zich voort door zich in de hoge boomterassen van tak naar tak te slingeren en te springen.

In gevechten met wilde dieren komt hij steeds als overwinnaar uit de bus.
Van alle diersoorten in de jungle kan Tarzan, in tegenstelling tot wat niet-kenners denken, alleen met apen communiceren, al heeft hij ook een speciale band met olifanten, die hem op de een of andere manier enigszins lijken te verstaan. Olifanten komen hem ook te hulp wanneer hij die in noodsituaties te hulp roept.

Jungle als kinderkamer

Hoe cool is het om als kind zijnde Tarzan na te spelen? En hoe cool zou het zijn als je kinderkamer daarbij nog eens helemaal is omgetoverd tot de jungle van Tarzan, waar je helemaal in kan leven hoe het is om als Tarzan te leven. Een kinderkamer met planten en bomen, dierenknuffels, schommelstoelen, etc.

Onderstaande kinderkamer is vormgegeven door Mimolimit, heel erg leuk gedaan, maar het kan natuurlijk nog veel gekker. De muur bijvoorbeeld is een goede mogelijkheid om het te behangen met wilde jungle behang.

Kinderkamer Tarzan

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.