Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kinderkamer met palettenbed
Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer met palettenbed


Deze kinderkamer is duidelijk ingericht voor een jongen. Het is in principe heel simpel, maar wel erg stoer. En een van de twee elementen die de sfeer van deze kinderkamer bepaalt is het bed. Het onderstel van het bed bestaat uit acht houten paletten met daarop een grote tweepersoonsmatras. Een tweepersoonsbed komt niet vaak voor in een kinderkamer, maar vanwege de breedte van de ruimte komt dit wel heel erg goed uit. Het bed past precies tussen de twee muren in. Voor volwassen is het misschien niet heel handig, maar voor een kind kan dit vaak juist erg fijn zijn.

Kinderkamer met palettenbed

Via familyliving.se

Kinderkamer met muurschildering

Het tweede element die een belangrijke rol speelt in deze kinderkamer is de grote muurschildering over de gehele achterwand. Een stoere muurschildering van kinderheld Batman. Een belangrijk tip is om je kind zelf de keuze te geven wat voor muurschildering hij of zij wilt voor de kinderkamer. Het is tenslotte de kinderkamer van je kind.

Deze kinderkamer is dus weer een heel mooi voorbeeld van hoe simpel je een kinderkamer kan inrichten door twee simpele elementen te gebruiken, wat bovendien niet duur hoeft te zijn.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.