Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken van interieurontwerpers Jan & Kathy
Keuken inspiratie

Keuken van interieurontwerpers Jan & Kathy


Vandaag wil ik jullie de keuken laten zien van Jan en Kathy Smits, een interieurontwerpers echtpaar uit Heindonk in België, die een eigen interieurontwerpbureau hebben genaamd Pas-Partos. Ze wonen in een oude pastorie met een woonoppervlak van maar liefst 750m2. Het stond al jaren leeg toen het stel hiernaartoe verhuisden, totdat ze het van de overheid hadden gekocht. Na de verbouwing ziet het huis er compleet anders uit. Hieronder zie je hoe de prachtige keuken is geworden.

Keuken van interieurontwerpers Jan & Kathy

Zwart, wit en zwarte metalen frames
Er loopt een duidelijke rode lijn door de gehele interieur inrichting, bestaande uit zwart, wit en gebruik van stoere zwarte metalen frames. Deze kenmerken zie je ook terugkomen in de keuken. Er is zowel een witte als een zwarte muur aanwezig, terwijl de keukenwand betegeld is met super stijlvolle zwarte zeliges.

Zwarte keukenkasten

Ze hebben gekozen voor een stoere robuuste zwarte keuken. Wat ik erg mooi vind, is dat de noesten zichtbaar zijn in de deuren van de keukenkasten. Deze zijn afgewerkt met een zwarte granieten keukenblad en gecombineerd met een grote zwarte Boretti fornuis. Een droom voor elke keukenprinces of keukenprins.

Boven het fornuis hang een net zo brede afzuigkap, die bedekt is met een zwarte metalen frame met glas.

Cementtegels met patroon

Cementtegels met patroon
Naast al het zwart en wit speelt kleur ook een belangrijke rol in de keuken. Op de vloer liggen namelijke prachtige cementtegels met een blauw, wit, roze patroon. Zo mooi!

Met de grote stoere houten eettafel en de mooie witte eetkamerstoelen is het een echte gezellige woonkeuken geworden.

Bron: Bo-bedre.no | Fotografie: Jan Verlinde/Inside living

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.