Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken-tv-meubel-combinatie in een kleine L-vormige woonkamer
Kasten Keuken inspiratie Scandinavisch interieur Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

Keuken-tv-meubel-combinatie in een kleine L-vormige woonkamer


Een L-vormige woonkamer inrichten kan best lastig zijn. Waar plaats je de bank? Waar plaatst je de tv meubel? Waar plaats je de eettafel? Deze vragen zijn vaak allemaal net iets lastiger te beantwoorden dan een rechthoekige of vierkante woonkamer. En het wordt al helemaal uitdagend als het gaat om een klein appartement.

Voor de woonkamer die ik vandaag aan jullie laat zien, hebben ze iets heel creatiefs en leuks bedacht. Ze hebben namelijk de keuken en de tv meubel gecombineerd. Een keuken-tv-meubel-combinatie!

Keuken-tv-meubel-combinatie in een kleine L-vormige woonkamer

zithoek-kleine-woonkamer

L-vormige woonkamer klein appartement

Het gaat om de l-vormige woonkamer van een super klein Scandinavisch appartement met een woonoppervlak van slechts 35m2. Ze hebben gekozen voor een open keuken, waardoor de leefruimte veel ruimtelijker is geworden.

marmeren-keukenblad-gouden-kraan

l-vormige-woonkamer-open-keuken

grijze-keuken-marmeren-keukenblad

grijze-tv-meubel-marmeren-blad

Grijze kasten, marmeren blad en zwarte deurknoppen

De woonkamer is ingericht in de ene hoek, terwijl de keuken in de andere hoek is ingericht. En in de hoek van de keuken naar de woonkamer hebben ze de keuken over laten lopen op de TV meubel.

Zowel de keuken als de tv meubel bestaan uit stijlvolle strakke grijze kasten, die afgewerkt zijn met een chique marmeren blad en zwarte ronde deurknoppen. De kasten van de keuken zijn groter wel groter dan de vakkenkasten van de tv meubel.

De TV is boven de tv meubel strak aan de muur opgehangen.

Zithoek, eethoek en werkplek

De keuken-tv-meubel-combinatie is een super leuk en creatief idee, maar de rest van deze kleine L-vormige woonkamer is ook erg stijlvol ingericht.

eethoek-kleine-woonkamer

Alle muren zijn strak grijs geschilderd en gecombineerd met een wit geschilderde houten vloer. Naast een kleine knusse zithoek, vind je hier ook nog een eethoek en een werkplek. Toch wel knap in zo’n kleine woonkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.