Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie van interieurstyliste Louise
Keuken inspiratie

Keuken inspiratie van interieurstyliste Louise


Vandaag mogen we een kijkje nemen in de keuken van het zomerhuis van interieurstyliste Louise Liljencrantz. Een heerlijk zomerhuisje aan het water en een fantastische buitenruimte met uitzicht. Uiteraard heeft ze haar handen uitgestoken om het interieur op te leuken. Hieronder zien jullie dus wat ze met haar keuken heeft gedaan. Wat vinden jullie?

Keuken inspiratie van interieurstyliste Louise

RVS open keuken

Het is een open keuken aan de fijne lichte woonkamer met toegang tot de tuin. De keuken zelf is niet heel groot, maar zéker groot genoeg voor een zomerhuis. De interieurstyliste heeft gekozen voor RVS keukenkasten, afgewerkt met een kunststof werkblad. Wat opvallend is, is dat ze het RVS heeft gecombineerd met een marmeren keukenwand. Een combinatie die je niet vaak terugziet, maar zoals je ziet, pakt het heel goed uit.

Keuken ideeën

Naast deze keukenbasis, vind je nog veel meer leuke ideeen in de keuken van Louise. Aan de marmeren keukenwand hangt bijvoorbeeld de populaire open Tomado rek waar het servies op wordt gezet. En als keukenverlichting heeft ze ook gekozen om die aan de keukenwand te monteren.

De houten vloer is over de gehele benedenverdieping gelegd. Maar om deze zo veel mogelijk te beschermen tegen vuil, ligt hier een leuke kleurrijke vloerkleed over de lengte van de keuken.

Andere leuke keuken ideeën:
– krijtbord sticker voor de to do of boodschappenlijst
– karretje voor nog meer werkruimte

Keuken inspiratie van interieurstyliste Louise

Keuken inspiratie van interieurstyliste Louise

Bron: Trendenser.se | Fotografie: Sanna Lindberg

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.