Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken ideeën van interieurstylist Tahani Aiesh
Industrieel interieur Keuken inspiratie Landelijk interieur Modern interieur Vintage interieur

Keuken ideeën van interieurstylist Tahani Aiesh


Welkom in de keuken van Tahani Aiesh! De interieurstylist woont samen met haar man Ole Martin Skaug en hun zoon Liam in een eengezinswoning gelegen op een steile heuvel in Oslo. In 2012 waren ze hiernaartoe verhuisd om het vervolgens helemaal te verbouwen en in te richten naar hun eigen smaak. Na veel interieur inrichting opdrachten te hebben uitgevoerd voor klanten, had Tahani helemaal zin om eindelijk eens haar eigen woning aan te pakken. Natuurlijk is de hele woning helemaal mooi geworden, maar vooral haar keuken is erg uniek en bijzonder. Je vindt er boordevol keuken ideeën die jij zonder veel geld over kan nemen.

Keuken ideeën van interieurstylist Tahani Aiesh

Via boligpluss.no

Open keuken inrichten

De open keuken bevindt zich samen met de woonkamer op de begane grond. De enige scheiding tussen deze twee ruimtes is de grote dikke steunpilaar waar ook de houtkachel aan verbonden is. In de keuken staat ook de ronde eettafel, die eigenlijk een oude kabeltrommel is. Ze hadden het op een boerderij gevonden en wisten meteen wat ze ermee konden doen. Ole heeft de onderste plank kleiner dan het tafelblad gemaakt. Zo lijkt het iets meer op een eettafel. Daar omheen staan vijf schattige landelijke eetstoelen. Allemaal in verschillende kleur. Boven de eettafel heeft Tahani een stoere industriële hanglanp opgehangen.

Asymmetrische keuken

De moderne keuken komt van IKEA. Maar dat was voor de interieurstylist niet voldoende. Ze wilde geen symmetrie in de keuken, maar vond evenwicht wel heel erg belangrijk. Tahani had heel veel leuke ideeën hiervoor, maar heeft de leukste uitgekozen. Boven de witte moderne strakke IKEA keuken heeft ze een soort van collage gemaakt, bestaande uit vintage kastjes, planken en rekken. Allemaal opbergmogelijkheden voor bijvoorbeeld glazen, keukengerei, kruiden, koffiemachine etc. Echt heel erg leuk gedaan! Hier zitten vast wel wat leuke keuken ideeën voor jou tussen.

Keuken ideeën van interieurstylist Tahani Aiesh

Keuken ideeën van interieurstylist Tahani Aiesh

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.