Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken ideeën in verschillende stijlen
Industrieel interieur Keuken inspiratie Modern interieur Vintage interieur

Keuken ideeën in verschillende stijlen


Deze keuken was onderdeel van het Parliament Hill project. Een prachtige keuken met unieke elementen in verschillende stijlen. Het is daarom ook lastig te omschrijven welke stijl deze keuken heeft. Het is eigenlijk een mooie mix van vintage, modern en industrieel. De keuken is misschien niet helemaal jouw stijl, maar ik ben ervan overtuigd dat er leuke ideeën tussen zitten die heel veel mensen kunnen gebruiken. Enjoy!

Keuken ideeën in verschillende stijlen

Via retrouvius.com

Houten keuken

Het minst mooie aan de keuken is de vloer. De ontwerpers hebben gekozen voor grijze plavuizen, terwijl naar mijn mening een gietvloer bijvoorbeeld veel beter erbij zou passen. Of misschien een mooie houten vloer. Maar misschien ook weer niet, omdat de keuken zelf ook van hout is. Dan wordt het weer een beetje teveel hout. Een lichte strakke vloer zou er wel voor zorgen dat de donkere houten keuken meer naar voren komt.

Marokkaanse keukenwand

Een van de mooie elementen van de keuken is de keukenwand. De gehele keukenwand is namelijk betegeld met prachtige lichte Marokkaanse tegeltjes. Deze worden ook wel zeliges genoemd. Om deze helemaal tot z’n recht te laten komen, is er ook gekozen om geen bovenkasten te gebruiken. Dit zou erg zonde zijn. In plaats daarvan is een simpele plank aan de muur gehangen om vaak gebruikte ingrediënten bij de hand te hebben tijdens het koken.

Het keukeneiland is ook erg bijzonder. Het werkblad is geheel van glas, wat ervoor zorgt dat het lijkt op een etalagekast in een winkel.

Keuken ideeën in verschillende stijlen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.