Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Nya Interieurontwerp Mason jar whiteonricecouple
Vintage interieur Woonaccessoires Wooninspiratie

Internationale competitie


Nog maar even en dan is het Out of the Vase event, oftewel, de internationale competitie snijbloem ontwerpen. Het leuke -voor mij- is, dat je geen verstand van bloemen hoeft te hebben. Het gaat om creatief denken en ongeremd aan de slag gaan met deze ideeën.

Even terug werd ik benaderd door het bedrijf Hamifleurs. Wellicht was ik de geschikte kandidaat voor dit evenement en wilde ik daarbij niet alleen Nederland, maar ook dit bedrijf vertegenwoordigen tijdens de wedstrijd. Zelf was ik natuurlijk super enthousiast, maar was Aviv, de organisator van dit evenement, dit ook? Gelukkig wel!

Nya Interieurontwerp Out of the Vase Finished textile

Op 4 en 5 november sta ik daarom op de Trade Fair in Aalsmeer. Afgelopen week hebben we een planning doorgestuurd gekregen vanuit Israël en geloof mij, het gaat een hele happening worden. Twee dagen van ’s ochtends tot ’s middags vol gepland. En iedereen die het leuk lijkt om te komen kijken tijdens de beurs, het kan! ‘Stem op mij’ 😉

Nya Interieurontwerp bloemenwand perpetual-grace

Gevonden op bloglovin.

Bloemen

Ons interieur kleden we graag aan met mooi meubilair, accessoires een gaaf behang of sfeervolle verlichting. Deze onderdelen zijn vaak voor langere tijd en nemen we daarom ook meer tijd voor om te selecteren.

Wat ook perfecte sfeermakers zijn, zijn bloemen! Ook hier is in elke stijl wel iets samen te stellen, aansluitend op de ruimte waar ze neergezet zullen worden. En het leuke van bloemen is: je gaat naar de winkel, laat je gevoel spreken en hebt een half uurtje later een vrolijke bos in huis gehaald. Iedereen krijgt er een glimlach van op zijn mond en als de bloemen ‘op’ zijn, begin je dit ritueel gewoon weer opnieuw!

Nya Interieurontwerp vaasjes Hella Duijs

Deze vaasjes zijn van Hella Duijs. Sinds kort heb ik een setje in pasteltinten. Heel gaaf!

Bloomon

Ben je niet in de gelegenheid om regelmatig een mooie bos uit te zoeken, of laat je het samenstellen van een gezellig boeket liever aan de professional over, neem dan eens een kijkje bij Bloomon. Dit bedrijf zorgt ervoor dat je eens is de week/maand een speciaal samengesteld boeket thuisbezorgd krijgt. Hoe groot je dit boeket wilt ontvangen en met welke regelmaat is helemaal aan jezelf!

Nya Interieurontwerp Bloomon

Nya Interieurontwerp bloomon founders

‘The founders’ van Bloomon.

Bloemen in het interieur

Uiteraard kunnen enkele inspirerende afbeeldingen niet ontbreken. Hieronder heb ik via diverse sites een selectie gemaakt van bloemen in het interieur. Het is vast duidelijk dat mijn voorkeur uitgaat naar een mix aan vrolijke, frisse kleuren. Wat heeft jouw voorkeur?

Nya Interieurontwerp Wilde Bloemen bloglovin

Gevonden op bloglovin.

Nya Interieurontwerp bloemenijs splitpeavintageblog

Gevonden op splitpeavintageblog.

Nya Interieurontwerp Mason jar whiteonricecouple

Gevonden op whiteonricecouple.

 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.