Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Interieurtrends 2017
Wooninspiratie

Interieurtrends 2017


Denim Drift is de nieuwe interieur kleur van het jaar 2017. Een prachtige grijs blauwe kleur die je op heel veel verschillende manieren terug kan laten komen in huis. Maar naast deze trend, zijn er nog meer elementen die je steeds vaker terug gaat zien dit jaar. Ben je benieuwd welke elementen past in de interieurtrends van 2017? Kijk dan snel verder!

Interieurtrends 2017

Interieurtrends 2017

Brons

Brons staat dit jaar voor de verandering niet op de derde plek onder zilver en goud, maar staat juist helemaal bovenaan. Misschien komt er zelfs een nieuwe bronstijd aan! 🙂

bronzen-hanglamp-fitting

Vind je de industriele hanglamp te aanwezig? Misschien spreekt deze minimalistische maar super stijlvolle hanglamp met een bronzen fitting je meer aan.

bronzen-vaas

Planten en bloemen gaan ook een steeds grotere rol spelen in huis. Eigenlijk altijd al, maar mensen worden er nu meer bewust van. Kies voor een bronzen vaas om de look compleet te maken.

industriele-bronzen-hanglamp

Deze stoere bronzen hanglamp geeft je interieur een stoer industrieel tintje.

Zwart staal

Zwart staal zagen we al in grote getale terugkomen in 2016. Stalen deuren, stalen kozijnen, stalen meubels, noem maar op. Er lijkt geen eind te komen aan deze stoere trend, want ook dit jaar lijkt deze interieurtrend door te trekken. Je kan het ook op zoveel leuke en stoere manieren een plekje geven in je interieur.

zwarte-stalen-bijzettafel

Ook hier zie je zwart staal gecombineerd worden met andere materialen.

stoel-zwarte-stalen-onderstel

Zwart staal kan je ook heel goed combineren met andere materialen. Deze stoel combineert rotan met zwart staal. Nice.

zwarte-stalen-kruk

Een zwarte stalen kruk. Zo eenvoudig en stijlvol kan het zijn.

Warme kleuren

Pastelkleuren en lieflijke lichte kleuren gaan in 2017 plaatsmaken voor volwassen warme kleuren. Denk aan bruin en terracotta. En ook donkergroen is daar bijvoorbeeld een heel mooi voorbeeld van. Natuurlijk heb ik ook van deze mooie kleuren een aantal stijlvolle items voor je gevonden.

Ik ben benieuwd wat jij van de interieurtrends van 2017 vindt en of jij het toe gaat passen in jouw huis. Alle gevonden accessoires zijn verkrijgbaar bij Sweetlivingshop.nl.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.