Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Landelijk interieur Vintage interieur Wooninspiratie

Inspiratiebeelden, gewoon omdat het kan


Soms is het gewoon heerlijk om inspiratie op te doen uit verschillende hoeken. Zo sla ik werkelijk elk beeld op wat ik tegenkom. En het maakt niet uit waar ik ben. Al zit ik op de fiets, ik ben in staat een prachtige interieurfoto op te slaan op mijn telefoon die ik tegenkom op facebook. En ja, ik facebook wel eens op de fiets. Lichte verslaving…

Maar dat terzijde. Dus vandaag een selectie uit mijn enorme beeldbank die ik zelf heb gecreëerd door de maanden heen. Eigenlijk sinds ik weer actief blog. En ze staan overal, in mijn Pinterest account, op mijn Mac, mijn telefoon… Gewoon omdat ik het heerlijk vind mooi beeld om me heen te hebben. Dus deze blogpost gaat over een aantal van die mooie beelden. Want prachtig beeld moet je delen!

inspiratiebeeld 1

Bo-laget via La Maison D’Anna G 

Wit, wit, zwart en dan heerlijk roze en oranje erbij. Prachtig is ook de enorme foto op de sidetable. Wat een eyecatcher.

inspiratiebeeld 2

Via &tradition

Tja, heeft dit nog een introductie nodig? De hoge plafonds, de prachtige gewelfde ramen…. gewoon wow.

inspiratiebeeld 3

Via http://goldboroughstudio.tumblr.com/.

Gewoon blauw en wit en dan heb je dus deze magische slaapkamer! Ja ok en de zee op de achtergrond helpt ook wel mee….

inspiratiebeeld 4

Via http://www.pillowthought.com.

Zo heerlijk wanneer kindjes een eigen boekenplek hebben. Dit kun je dus heel makkelijk zelf doen met plankjes van de HEMA. En kijk ook even naar dat schattige knuffelbedje!

inspiratiebeeld 5

Via The Style Files, huis Amber Lewis

Simpel, rustig, maar kleurrijk en ik vind de salontafel echt prachtig. Een vintage tafeltje, we hebben er allemaal wel een gehad of hebben hem nog staan ergens in huis. Deze doe je gewoon niet weg. Prachtig landelijk en past eigenlijk overal wel bij!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.