Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Keuken inspiratie

Inrichting keuken van Tim Soar


Dit is de keuken van Tim Soar, een fashiondesigner uit Londen. The Selby is een tijdje geleden bij hem thuis geweest om zijn huis te fotograferen. Omdat zijn keuken zo leuk is, heb ik het uitgepikt om het met jullie te delen.

Keuken van RVS

Het materiaal van de keuken van Tim bestaat voornamelijk uit RVS, gecombineerd met 2 donker houten keukendeurtjes. Hij heeft hierbij ook gekozen voor een strakke donkergrijze granieten keukenblad. Het leuke aan deze keuken is dat het ondanks het strakke RVS, toch in 1e instantie niet heel strak oogt. Dit is mogelijk doordat de keuken erg levendig is.

Levendige keuken

In plaats van dat de pannen allemaal netjes opgeborgen zitten achter de strakke RVS keukenkastjes, worden ze gestationeerd op de RVS planken. Onder die planken zijn ook nog eens verschillende keuken accessoires aan kleine haakjes gehangen.

Keuken met een bakstenen muur

Wat deze keuken ook erg bijzonder maakt, is dat de hele achterwand van de keuken eigenlijk bestaat uit bakstenen. Lekker rauw en onbewerkt. Dit zorgt voor een heel leuk contrast tussen de strakke elementen van de keuken en de onbewerkte achterwand.

Inrichting keuken van Tim Soar

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

3 Comments

 • Reply
  keukenblad
  4 januari 2011 at 21:59

  Het donkere keukenblad steekt heel mooi af tegen de bakstenen muur, ik vind het er erg netjes uit zien… mijn complimenten

 • Reply
  Keukens Apeldoorn
  10 maart 2011 at 12:52

  De combi modern – klassiek is een blijvertje. Top!

 • Reply
  Telefoon Kopen
  10 oktober 2011 at 22:19

  Mooie keuken hoor. Ben jaloers.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.