Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast inspiratie

Inloopkast van Rimadesio


Rimadesio is gevestigd in het noord-italiaanse Giussano in de regio Como. Ooit ontstaan in 1956 als glas producent, maar is de loop der jaren meegegroeid met het Italiaanse topdesign.
Tegenwoordig ontwerpt en produceert Rimadesio systemen om ruimten in te delen en te structureren. In samenwerking met de architect Giuseppe Bavuso is deze Rimadesio erin geslaagd om een hoogwaardige collectie schuifdeuren en binnendeuren te ontwikkelen, die zich onderscheiden door een strakke hedendaagse vormgeving en door een uiterst geraffineerde technologische perfectie.

Inloopkast

Naast schuifdeuren en binnendeuren, biedt Rimadesio ook prachtige inloopkasten.

Inloopkast Zenit

Zenit is innovatieve systeem van Rimadesio om een inloopkast kamerhoog in te richten. Zenit is een veelzijdig programma waarin ieder onderdeel naar keus geplaatst kan worden. Zowel qua aantallen als in hoogte. De kern van deze inloopkast bestaat uit een exclusieve bajonet-bevestiging, welk op ieder punt geplaatst kan worden. Composities zijn altijd naar maat in hoogte. Liggers en kledingstangen zijn leverbaar in 3 breedte maten, met de mogelijkheid deze naar maat aan te passen. Overige elementen zijn in vaste maten leverbaar.

Inloopkasten van Rimadesio

Inloopkast Dress-bold

Dress-bold is een systeem dat een op maat gemaakte inkoopkast creëert, met de mogelijkheid voor lineaire hoeken en C-vormige oplossingen. Het biedt twee esthetische opties: met zichtbare staanders of met wandpanelen, verkrijgbaar in gelakt glas, spiegel of hout met tegenlicht.

Inloopkasten van Rimadesio

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.