Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast als doorgang naar de badkamer
Badkamer inspiratie Inloopkast inspiratie Modern interieur

Inloopkast als doorgang naar de badkamer


In het begin van de week had ik een blog geschreven over de fijne tuin van architecte Linda, die samen met haar gezin in een super mooi ingericht woning woont in Kopenhagen. Vandaag wil ik ook een blogje wijden aan haar badkamer. Omdat het zo simpel, maar zó licht en mooi is.

Eigenlijk zijn het drie verschillende ruimtes die met elkaar in verbinding staan. De slaapkamer, de inloopkast en de badkamer. De smalle inloopkast vormt de doorgang tussen de slaapkamer en de badkamer.

Inloopkast als doorgang naar de badkamer

Inloopkast als doorgang naar de badkamer

Betonvloer en witte muren
De gehele ruimte is voorzien van een stoere grijze betonvloer, gecombineerd met strak gestuukte en wit geschilderde muren. Vanwege het water en het vocht, is er in de douche gekozen om de wanden tot een bepaalde hoogte te betegelen. Minimalistische witte rechthoekige tegels, zodat het contrast met de gestuukte muren minimaal blijft.

Inloopkast als doorgang naar de badkamer

Mat zwarte douche en kraan
Het is een lekker ruimte inloopdouche, voorzien van een stijlvolle matzwarte doucheset, bestaande uit een grote regendouche en bijbehorende handdouche. Aan de muur hangt een wit rekje voor de douchespullen. Opvallend genoeg hangt er een witte douchegordijn aan de houten stang, daar waar je eigenlijk meer een glazen wand of iets dergelijks zou verwachten.

Mat zwarte douche en kraan

Het hout komt overigens ook terug in de vorm van een leuk houten krukje en de twee houten ringen, waar handdoeken aan worden gehangen.

Passend bij de matzwarte douche, is er ook een matzwarte badmeubel gekozen. Een brede zwevende meubel met twee brede lades, met een wastafel en zwarte kraan. Daarboven hangt een spiegel en twee kleine moderne wandlampjes.

Bron: Boligmagasinet.dk | Fotografie: Christina Kayser Onsgaard

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.