Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industriële woonkamer van mede-oprichter Tumblr
Industrieel interieur Woonkamer inspiratie

Industriële woonkamer van mede-oprichter Tumblr


Kijk mee in de woonkamer van David Karp, mede-oprichter en Chief executive officer van Tumblr. Vooral in Amerika is het blogplatform erg populair. Ongeveer vijf jaar geleden had David op z’n 21e Tumblr opgericht en inmiddels wordt de waarde van het bedrijf geschat op zo’n $1.1 miljard! Daar kan je wel een mooi huisje voor kopen. Hij woont samen met z’n vriendin in een indrukwekkende loft gelegen in Brooklyn. Hieronder zie je de woonkamer.

Industriële woonkamer van mede-oprichter Tumblr

Via NY Times

Houten podium in woonkamer

Net als de rest van de loft is de woonkamer heel goed te omschrijven als industrieel stoer. Originele detials zoals het hoge plafond, de balken aan het plafond, grote ramen en de bakstenen muren zijn nog bewaard gebleven. Hierdoor heb je écht het gevoel dat je in een loft bent. De gehele loft is voorzien van een industriele betonnen vloer, maar voor het stukje in de woonkamer heeft David een soort podium gecreeerd, dat ongeveer een meter hoger ligt dan de normale vloer. Dit podium is gemaakt van mooie houten vloerdelen, die meer warmte geeft aan de woonkamer.

Designliefhebber

Tegen de strakke wit gestuukte muur staat een op maat gemaakte lage witte kast. Hierop staat een kleine collectie fotolijsten met persoonlijke foto’s en prints. En eigenlijk zoals verwacht is David een echte designliefhebber. De Bensen sofa bank is een ontwerp van Niels Bendtsen, de leren stoelen zijn ontworpen door Poul Kjaerholm, terwijl aan het plafond een hanglamp hangt van Jason Miller. Mooi!

Industriële woonkamer van mede-oprichter Tumblr

Industriële woonkamer van mede-oprichter Tumblr

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.