Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industriele open woonkeuken
Industrieel interieur Keuken inspiratie

Industriële open woonkeuken


Wat een mooie woonkeuken! Het bestaat uit eigenlijk twee gedeeltes. Het hoofdgedeelte is het gedeelte van de RVS keukenkastjes, fornuis, afzuigkap, vaatwasser en keukenrek. Allen is geplaatst over de gehele achterste wand van deze ruimte. Het tweede gedeelte staat aan de zijkant en bestaat uit een strakke witte keukenelement met ingebouwde oven en keukenkastjes. Centraal staat een lange eettafel met een OSB werkblad gepositioneerd.

Industriele open woonkeuken

Keuken details

De industriële uitstraling van de keuken is ten eerste te danken aan de betonnen vloer die over de gehele verdieping is gelegd. Ten tweede hebben verschillende details hier ook een belangrijke rol in. De grove witte wandtegeltjes bijvoorbeeld die gezet zijn met donkere voegen. Of een industrieel krukje die nonchalant in de keuken staat. En natuurlijk dragen alle RVS keukenonderdelen hier ook allemaal een steentje bij.

De eetstoelen zijn uiteraard van Eames, terwijl de hanglamp in de keuken een exemplaar is van Tom Dixon.

Je ziet niet veel van de woonkamer. Het enige wat je eigenlijk ziet is de bruine chesterfield bank. Een prachtig contrast ten op zichte van de industriële look.

Fotografie: Patric Johansson
Styling: Anna Malmgren and Cecilia Bengtsson

Industriele open woonkeuken

Industriele open woonkeuken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.