Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industriële loft woonkamer
Industrieel interieur Modern interieur Woonkamer inspiratie

Industriële loft woonkamer


Hoewel een loft eigenlijk één grote ruimte is, zonder dat er aparte kamers zijn, zou je dit toch wel de woonkamer van deze loft kunnen noemen. In ieder geval het zitgedeelte van het huis. Bij een loft is het namelijk nog niet zo makkelijk om het goed af te bakenen. De ruimte is zo groot! Het is een kunst om de woonkamer op die manier in te richten dat het wel gezellig en prettig is om er met z’n allen te zitten.

Industriële loft woonkamer

Woonkamer sfeer

Je proeft meteen die heerlijke industriële sfeer van deze woonkamer. Mooie grote ramen, hoog balkenplafond, onbewerkte betonnen muren en een prachtige houten vloer die gecombineerd worden met mooie moderne strakke meubels. De grote hoekbank met de vele kussens hebben natuurlijk een prominente rol, maar deze woonkamer bevat ook verschillende leuke details. In plaats van een echte grote boekenkast, hebben ze hier gekozen om de stapels boeken gewoon op de vloer te stationeren. Lekker nonchalant wat helemaal past bij een loft.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

 • Reply
  Kiki
  21 oktober 2014 at 16:08

  Hoi hoi!

  Wauw, wat is dit een mooie loft. En wat zou deze ruimte geweldig zijn om een mooie serie in te schieten! Mijn vraag is dan ook, is dit een bestaande loft in Nederland? Of een mooie plaat van het internet?
  Ik ben op zoek naar een industriele loft om een serie in te fotograferen, maar tot nu toe nog niks gevonden. Hebben jullie misschien tips als interieur spotters?!
  Vriendelijke groetjes,
  Kiki

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.