Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industriële keuken van architect Emilio Fuscaldo
Industrieel interieur Keuken inspiratie

Industriële keuken van architect Emilio Fuscaldo


Deze mooie keuken is van de jonge architect Emilio Fuscaldo van Nest architects en zijn partner Anna Krien. Na vele architectuur en interieur projecten die Emilio heeft uitgevoerd voor klanten, is het een ware droom die uitkomt, toen de architect zijn eigen woning mocht ontwerpen. En dat helemaal van scratch! Het resultaat is werkelijk prachtig, maar het is vooral de keuken die mijn aandacht wist te trekken.

Industriële keuken van architect Emilio Fuscaldo

Bron: The Design Files | Fotografie: Sean Fennessy

Keuken met een verhaal

Emilio is trots op het feit dat alles in zijn huis een verhaal heeft. De muren zijn allemaal gerecyclede bakstenen muren. Door het hele huis zorgen deze voor een industriële uitstraling. Het wordt gecombineerd met een stoere grijze betonnen vloer die het industriële nog verder benadrukken. Ook het mooie balkenplafond past hier helemaal bij. De keuken zelf is een oude werktafel en de spoelbak hebben hebben Emilio en Anna gered uit een oude woning in Sydney. Toch wel bijzonder hoe deze spullen een nieuw leven hebben gekregen in deze keuken. Het ziet er prachtig uit!

Keuken met open kasten

Anna haat het om spullen op te bergen achter gesloten kastdeuren. Daarom besloten ze voor een keuken te gaan met een open karakter, zonder al te veel kastdeurtjes. De enige deurtjes die ‘gesloten’ kunnen worden zijn de twee ladekasten. Maar die tellen we niet mee.

Industriële keuken van architect Emilio Fuscaldo

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.