Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industriële keuken omgebouwde fabriek Amsterdam
Industrieel interieur Keuken inspiratie

Industriële keuken omgebouwde fabriek Amsterdam


Dit is de keuken van een omgebouwde fabriek in de Jordaan van Amsterdam. De keuken bevindt zich op de begane grond, net als een kantoor, showroom, de badkamer en een afgesloten binnenplaats. Op de eerste verdieping is er een slaapkamer suite met een kleedkamer, plus nog twee slaapkamers en een studio ruimte. Maar vandaag wil ik jullie deze bijzondere keuken laten zien, met een superhoog plafond en een grootse uitstraling.

Industriële keuken omgebouwde fabriek Amsterdam

Via housetohome.co.uk | Fotografie: Paul Massey

Keuken a la loft New York

De keuken bevindt zich precies naast de binnenplaats, die zichtbaar is via de grote buitenwand van metalen kozijnen en glas. De binnenplaats is dan ook direct te bereiken vanuit de keuken. Ideaal voor als je in de zomer buiten wilt lunchen of dineren. De stalen kozijnen geven de keuken een industriële loft uitstraling a la New York. En de rest van de keuken past daar ook helemaal bij. Een mooie hoge onbewerkte bakstenen muur die tevens ook de keukenwand vormt, de grote mat zwarte afzuigkappen en de grijze cement gebonden gietvloer benadrukken allemaal deze industriële rauwe stijl in de keuken.

Keuken van hout en beton

Natuurlijk is dezelfde lijn doorgetrokken naar de keuken zelf. De keukenkasten zijn van grof hout, terwijl er gekozen is voor een betonnen keukenblad. In de keuken staat ook de grote eettafel, met de verschillende eetstoelen met daarboven een oversized hanglamp. Heel erg stoer!

Industriële keuken omgebouwde fabriek Amsterdam

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.