Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Wooninspiratie

IKEA catalogus 2013


Ja, het is weer zover! Vanaf deze week kan je weer de nieuwe IKEA catalogus 2013 verwachten door je brievenbus. De mega populaire catalogus van de meubelgigant uit Zweden met boordevol nieuwe meubels en woonaccessoires. In totaal zullen er maar liefst 5,3 miljoen exemplaren van de IKEA catalogus 2013 door heel Nederland verspreid worden. Lekker bladeren met een kopje koffie of thee om inspiratie te doen voor de inrichting van je huis. Leuk!

IKEA catalogus 2013

IKEA catalogus 2013

IKEA catalogus 2013 Augmented reality

Dit jaar is het zelfs nog iets specialer dan alle voorgaande jaren. Zoals eerder gemeld, komt IKEA namelijk met een app die werkt op basis van augmented reality. Op die manier wilt IKEA het bladeren door de nieuwe IKEA catalogus 2013 een rijkere ervaring te geven.

IKEA catalogus 2013 online catalogus

Heb jij de IKEA catalogus 2013 nog niet ontvangen? En kan je echt niet meer wachten? Geen nood. Zoals ieder jaar heeft IKEA ook een IKEA catalogus 2013 online catalogus met extra materiaal, zoals filmpjes en foto’s. Klik hier om naar de IKEA catalogus 2013 online catalogus te gaan.

Grootste IKEA catalogus ooit in 2013

De IKEA catalogus gaat in 2013 op tournee door heel Nederland. In een tent in de vorm van een grote IKEA catalogus kan je de nieuwe catalogus 2013 bekijken en krijg je tips over hoe je met textiel je huis een nieuwe look kan geven. Ga dus ook langs!

IKEA catalogus 2013

IKEA catalogus 2013

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.